2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تاریخ زایمانت رو کی زده؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها‌یه سوال

تو عکس سونو بچم سرش سمت راست پاش سمت چپ هست

این یعنی تو رحم هم اینجوریه یا برعکسه؟

نوشته جنین به حالت طولی قرار دارد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
توی ۳۲ هفته عادیه توی نت هم نوشته حتی باز هفته دیگه دوباره زیاد میشه حرکاتش نگران نباش عزیزم ❤️

حالا واسه من مثل ماهی وول میخوره نمیزاره بخوابم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
جاش تنگ شده عزیزم سونو وزن رفتی؟

سونو وزن چند هفته میرن؟

حالا واسه من مثل ماهی وول میخوره نمیزاره بخوابم

عزیزم 😅❤️ بچه ها با هم فرق میکنن پسر من بعضی روزا اصلا تکون نمیخورد یهو روز بعدش از صبح تا خود شب هی تکون میخورد 😅

خدایا شکرت برای حال خوب‌ِ این روزهام…  
من دیروز ۳۰هفته رفتم ولی ۳۱هفته و ۳روز

من ۳۲هفته و ۳روزمه هنوز نرفتم

عزیزم 😅❤️ بچه ها با هم فرق میکنن پسر من بعضی روزا اصلا تکون نمیخورد یهو روز بعدش از صبح تا خود شب ه ...

من از وقتی رفتم تو۳۲هفته اینجوری شده شب و روزم یکی شده