2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49350 بازدید | 192 پست
عه منم اونو دارم که  یعنی از اونه؟ چیکار باید کنم؟

سلام عزیزم منم مشکل شما رو داشتم 

اول اینک اگ دندونتون مشکل نداره، برین سراغ معده ازمایش میکروب معده و.... بدین اگ اینجا هم مشکل نداشتین حتما جای طب سنتی خب برین جای 2نفر برین ببینین تشخیص چیه  

بعد سنگ لوزه روچک کنین  اگ این مرحله مشکل داشتین سریع عمل نکنین همه مراحلو تست کنین بعد برین سراغ عمل چون خودم بهم گفتن رفتم عمل کردم اصلا خوب نشدم 

بعدشم گزینه بعدی سینوزیت یا الرژی ندارین، من خودم حساسیت فصلی دارم یه بینیم همش کیپ بود حس بویایی وچشایی ضعیف بود  قرص نئوتادین ک میخورم بوی دهانم میره کلا  من همه این مراحلو رفتم فهمیدم مشکل خودم الرژیمه حالا شما هم باید مراحل وطی کنی ببینی کدوم مرحله مشکل داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی ول کنمن چند وقت پیش رفتم کلی دارو داد تا وقتی دارو میخوردم خوب بودم شاید باورت نشه ولی صبح ه ...

سلام گفتی دکتر طب سنتی دارو بهت داد موقتا بوی بد دهانت رفع شد منم همین مشکل رو دارم میشه بگی چه داروهایی بود و نحوه مصرفشون چجوری بود تا تحقیق کنم

سلام .استارتر کجایی؟خوب شدی؟ به منم خبر بده دوساله زدم به سیم آخر هیچ مهمونی نمیرم فقط خونه مامانم ...

تل گیری رو سرچ کن ،کلیپاش رو ببین

من خودم رفتم یه هسته و یه تیکه استخون ریز در آورد و بوی بدی میداد

هرچند میگن نباید تند تند برین پیش تلگیر

یه کلیپ هم دیدم گفتن ماساژ گلو از بالا به پایین چیزی که گیر کرده رو رد میکنه

و در آخر توکل به خدا متوسل شدن به یه شهید 

دوستانی که پزشک رفتین بابت این مورد و مشکلتون حل نشده...منم ۱۰ سالی هست این مشکل رو دارم...دکتر های ...

چراجواب بچها ندادی؟؟؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

این نتیجه تحقیقات منه اول برای اینکه بفهمی دهان بو میده پشت دستت رو با زبون بکش و با پشت دست دیگه اون رو خشک کن هر بویی بده دهان تو هم همون بو رو میده مواظب باش دستت عطری نباشه دوم ناراحت نباش 25 در صد مردم جهان دهانشان بو میده و این مساله در مردها بیشتر شایع هست سوم اگر مشکل برطرف نشد ارثی هست و کاری نمیشه کرد مگر از طریق ژنیتیک حل بشه و عجیب اینه که خیلی ها تصور میکنن که این ارث از پدر یا مادر هست این غلطه ارث ممکنه از ده ها نسل قبل آمده و در شما خودش رو نشون داده پس اونها رو در مسایل ارثی متهم نکنید مثل مرض قند و .... و اما قرص ها و .. اینها موقتیه و هزینه اضافی اما تجربه شخصی من اینه که خوردن شیرینی خیلی تشدید میکنه مثل چای شیرین و ... و اینکه سردی جات هم موثر هست هم خودش مثل ماست و برنج و .. و هم آب سرد و و نکته آخری اون چیزی که خیلی در کم کردن بو موثر هست تر بودن دهان هست کم ترشح کردن بزاق دهن در بوی بد خیلی موثره ... موفق باشید

سلام خانما یه تاپیک دیدم چن وقت پیش 

ک پایلوشات و دیلیست  کف میخوره کامل خوب شده بعد ناهار پابلو بعد شام دیلیست که پروبیوتیکن دوتاشون و میتونی تا آخر عمر استفاده کنی 

برا کسایی که میکروب معده دارن توصیه کرده بود

گفته بود تادو ماه استفاده بشه اگه هفته اول ج نداد تا اونموقع دیگه تاثیرشو میزارع 

البته تا آخر عمر گفته بود خودم استفاده میکنم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔