2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49350 بازدید | 192 پست

من ۱۵سالمه این مشکلاتو دارم واقعا لطمه بزرگی بهم وارد کرده نه میتونم صحبت کنم و من ادم برونگراو اجتماعی بودم همیشه پر انرژی بودم ولی واقعا الان افسردگی شدید گرفتم مث شما واقعا خسته شدم به هر دری میزنم نمیشه کم حرف شدم و واقعا تو لاک خودمم ازین موضوع خسته شدم  

تمام دوستامو از دس دادم میترسم از آینده و مدرسه و دوستام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز من بخاطر شما ثبت نام کردم امیدوارم این پیامو بخونی و از وضعیتت بهم بگی... منم خانمم ۳۰ سالمه . منم تقریبا ۱۲ ساله با این درد دارم زندگی میکنم. الآنم مشکل رفلاکس اسید معده دارم و همش ترش میکنم و در حال حاضر بوی دهنم بخاطر ترشی معده است... ازدواج کردم و دوتا بچه کوچک دارم و شاغلم. منم همش آدامس تو دهنمه بهداشت رو رعایت میکنم و خیلی کم حرفم... منم چون بوی دهانم از معده میاد موقع حرف زدن بردش زیاده و تا فاصله زیاد استشمام میشه... ولی این اتفاق ی منشأ داره ک بر میگرده ب ۱۲ سال پیش ک من تو خوابگاه بودم... داشتم تو فضای باز با فاصله با دوستم حرف میزدم ک اون دستشو با حالت بدی رو دهن و دماغش گرفت ... من ب شدت حالم بد شد و انگار ی فرمان قوی ب اعصاب و مغز فرستاده شد که دهنم بوی تعفن میده.... از اون روز روزگار من سیاه شد... حتی چند بار خواستم خود کشی کنم . ولی مامانم و خانوادم قسم می‌خوردند ک دهنم بو نمیده ولی من دیگه اعتماد به نفس نداشتم... در مواجه با دوستام و آدمایی که رودوایسی داشتم دهنم بوی بد می‌گرفت ... سر کلاس مینشستم فک میکردم نفر جلویی و حتی پشت سریم بوی دهنمو متوجه میشه.... بعدها با این روش ک حواسمو پرت کنم ب بوی دهن فک نمی‌کردم... خیلی رو خودم کار کردم تا از شرش خلاص شدم .... ولی در محیط های جدید اگه بی هوا کسی جلو دماغشو بگیره همون اشه و همون کاسه ... مثل الان ... می‌خوام بگم شاید مشکل شما هم درصد زیادیش تلقینه و عصبیه.... بهش فک کن.امیدوارم مشکل من و تو حل شه... کاملا درک میکنم چ روزها و سالهایی رو گذروندی و چقدر مورد قضاوت قرار گرفتی ... مثلاً من مثل گل تمیز بودم ولی اون دوستم ک اصلا ب خودش نمی‌رسید اینکارو با من کرد... واقعا هر لحظه لعنتش میکنم... 

سلام دوست عزیز من بخاطر شما ثبت نام کردم امیدوارم این پیامو بخونی و از وضعیتت بهم بگی... منم خانمم ۳ ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم .😷 نزدیک ۱۰ ساله این مشکلو دارم تو شغلم با افراد زیادی با فاصله کم در ارتباطم ا ز زمان کرونا دیگه ماسک بر نداشتم قشنگ حس میکنم بو از سقف دهنم و معدم میاد سینوزیتم ندارم لوزه و..ندار م تمام راه حلا رو رفتم گاهی خیار یا سیب درختی میخوردم تا برم با رییس و همکارا حرف،بزنم  گاهی هل گاهی گلاب و..نمک ..تخمه شور ..هر چیزی که نمک داشت حس میکردم کمتر میشه ولی چ فایده در حد سی ثانیه بود  کسی حرف میزنه ازش فاصله میگیرم خسته شدممممپم

سلام دوستان منم خیلی وقتا دهنم بو میده دندون خراب ندارم متوجه شدم بوی دهنم به خاطر معدمه چون هم مسواک میزنم هم نخ دندون استفاده میکنم هم لوزه هام چک کردم مشکلی نداشته ولی یکم بعد از تایمی که غذا میخورم با این که گرسنه نیستم ولی دهنم بو میگیره تایمی که کلاس داشتم تو دانشگاه روزای عذابم بود کمتر حرف میزدم که یک وقت دهنم بو نده اعتماد به نفسی که کم بود دیگه هیچی ازش نمونده بود واقعا خیلی سخته که یک سری از ادما نمیدونن که دهن ممکنه بو بده یا میگن با مسواک و اینا حل میشه واقعا بهشون حسودیم میشه خلاصه ادامس میخوردم ولی بدتر بوی ضعف با ادامس قاطی میشد یا حتی چیز شیرین مثلا بیسکوییت یا شکلات که میخوردم کلا مزه ی دهنم یکجوری میشد 🤦🏻‍♀️البته الان از ابنباتای رژیمی استفاده میکنم به جای ادامس  محصولات کامور چون کلا عادت کردم یک چیزی بایذ تو دهنم باشه چون واقعا هنوز اثر روانیش مونده با این که خواهرم میگه دهنم بو نمیده کلا یکمم ادم استرسی هستم زود بهم میریزم و استرس میگیرم و بعضی وقتا دهنم بو میگیره ما کلا ارثی مشکل معده داریم مثلا بعضی وقتا تحت یک سری شرایط دچار ببخشید نفخ میشدم تا توی همین نی نی سایت قرصای پروبیوتیک رو پیشنهاد دادن فمی لاکت،پایلوشات ، دیلیسیت هم معدم خوب شده هم از بوی دهنم راحت شدم البته صبحا رو نمیدونم بو میده یا نه ولی خودم دیگه اون حس سنگینی و طعم قبل و تو دهنم حس نمیکنم میوه و سبزیجات هم حتما مصرف کنین و همینطور اب زیاد دیگه ببخشید طولانی شد انشالله اگر کسی مثل من بود مشکلش استفاده کنه از این قرصا حل بشه راحت بشیم❤️

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜

سلام .استارتر کجایی؟خوب شدی؟ به منم خبر بده دوساله زدم به سیم آخر هیچ مهمونی  نمیرم فقط خونه مامانم میرم.

دیگه نتونستم خردشدنو تحمل کنم.تنهاییو ترجیح دادم .هرچند هنوز هم دنبال درمانم ولی تا خوب نشم جایی نمیرم

به حرفم گوش کن

برو طب سنتی که پزشک باشه مزاج شناسیت میکنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

زبونت رو با زبان شور تمیز کن

من وقتی معدم خال باشه یا چیزای شیرین و شکلاتی بخورم دهنم بو میده

قبلا دندون خراب داشتم تا حدودی درستشون کردم

و اینکه دندونای عقلمم کشیدم چون جرم داشتن

دلتنگ آواز قو🦢
سلام دوستان منم خیلی وقتا دهنم بو میده دندون خراب ندارم متوجه شدم بوی دهنم به خاطر معدمه چون هم مسوا ...

همه اینا رو بذار کنار

مسیرها رو پیاده برو تند

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم