2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49350 بازدید | 192 پست
ترشح چی هست ؟علتش چیه؟یوی از دوستای منم این مشکلو داره و مدام اه و ناله میکنه دلم براش میسوزه میگه ه ...

عه منم اونو دارم که 

یعنی از اونه؟

چیکار باید کنم؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما بودم رفتم طب سنتی تشخیص دادن معدم سرده برای همین بو میده یه مدت داروی گرمی داد الان مشکلم حل شد

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
منم مثل شما بودم رفتم طب سنتی تشخیص دادن معدم سرده برای همین بو میده یه مدت داروی گرمی داد الان مشکل ...

تا الان  چندین بار طب سنتی رفتم تشخیص هم سردی معده ، دارو هم دادن  رژیم ها رو رعایت کردم و دارو ها رو هم خوردم ، شما هم بوی دهان همیشگی داشتید؟ یو از  دو متری هم باصحبت کردن می اومد؟ با غذا خوردن هم رفع نمیشد؟

اسی وزنت چقدره؟ من لاغر بودم حدود 54 کیلو همش دهنم بو میداد و شکمم صدا میداد اما با خوردن غذا بهتر م ...

60 ، تو پست اول نوشتم همیشگی هست و با غذا خوردن بدتر میشه که بهتر نمیشه

بعضیا تو گلوشون یه حفره هایی هست که غذا به ام میفته و بوی تعفن میده احتمالا از اونه مال شما وگر نه ه ...

همون لوزه رو میگی شما ، سنگ لوزه باعث این بودی شدید نمیشه ، وقتی دروشون میارم  بوی بدشون متوجه میشم اما بوی دهانمو متوجه نمیشم (این یعنی منشا اون بود اینا نیستن و گرنه بوی دهانمو متوجه میشدم)

ترشح پشت حلق نداری؟ یه خلط دایمی پشت گلوت که با خوردن چیزای داغ مثل چایی بیشتر بشه؟

این خلط تو بیشتر ادم ها هست ، مثل برادر خودم  همیشه میگه خط پشت حلق دارم زیاد و دائمی اما دهنش بوی گل میده و هیچ وقت بو نمیده

مشکل معده دارین به مدت دو هفته هر روز هر ۱۲ ساعت قرص مترونیدازول دو عدد و کپسول داکسی سایکلین یک عد ...

خوردم عزیزم اینقدر این مترودینازول و تینیدازول انواع انتی بییوک ها رو خوردم که معدم داره سوراخ میشه

شاید فکر میکنی عزیزم

کسی تاحالا بهت گفته؟؟

بعضیا که جلو دهنشون رومیگیرن شابد خودشون پیازی سیری چیزی خوردن من خودم اینجورم خوراکیای بودلر بخورم باکسی حرف زدنی جلو دهنمومیگیرم

حالا شانس شمام اینجوربوده تو فکرمیکنی دهن خودت بومیده ها؟؟؟؟؟

مخصوصاکه چندساله درگیر کروناو ویروساییم اکثراسیر وپیاز مصرف میکنن

خودمم فکر میکنم از همون باشه ؛ اما باید چیکار کنم؟ کلی هم دکتر سنتی و طب اسلامی رفتم گفتن سردی معده ...

سمن صفرانداری چونکه مادربزرگ من اینجوربودصفراش پرسنگ بود همین که عمل کردانگارمعجزه شد

جهان هستی به کسی که میداندکجامی رودراه رانشان میده
شاید فکر میکنی عزیزم کسی تاحالا بهت گفته؟؟ بعضیا که جلو دهنشون رومیگیرن شابد خودشون پیازی سیری چیز ...

متاسفانه اینجوری نیست ، از هر 10 نفر که برخورد دارم 9 نفرشون  تا من حرف میزنم دستشون میگیرن جلوی دهنشون ؛ یا سریع ادامس میندازن بالا، یا ادامس جودینشون رو تند تر میکنن یا یه خوراکی میخورن، همون اوایل چند نفر از دوستان هم بهم گفتن