2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49354 بازدید | 192 پست
سمن صفرانداری چونکه مادربزرگ من اینجوربودصفراش پرسنگ بود همین که عمل کردانگارمعجزه شد

مادر بزرگتون  بوی دهان همیشگی داشت که با غذا خوردن رفع نمیشد؟ و از کجا فهمید که مشکل صفرا داره؟

مادر بزرگتون  بوی دهان همیشگی داشت که با غذا خوردن رفع نمیشد؟ و از کجا فهمید که مشکل صفرا داره؟

آره همیشگی بودبعداینکه من بچه بودم دقیقایادمه اینجوربود30سال داشتم آره که ننه م حالش بدشدهرکی یه تشخیص میدادتااینکه متوجه شدن دکترا صفراداره باورمیکنیدیه شیشه پرسنگ داشت

جهان هستی به کسی که میداندکجامی رودراه رانشان میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی آزاردهنده بودولی الان اصلادیگه اینجورنیست

آره همیشگی بودبعداینکه من بچه بودم دقیقایادمه اینجوربود30سال داشتم آره که ننه م حالش بدشدهرکی یه تشخ ...

مادر بزرگتون حالش بد شده و درد داشته و مشکل داخلی داشته تا بالاخره متوجه این ایراد شده ،  اما سرچ کردم من هیچ کدوم از علائم سنگ کیسه صفرا رو نداشتم متاسفانه

مادر بزرگتون حالش بد شده و درد داشته و مشکل داخلی داشته تا بالاخره متوجه این ایراد شده ،  اما س ...

بخشیدبعدازچندسال یه دفعه درداومدسراغش میگم که من بااینکه بچه بودم ولی همیشه ازاین بونه تنهامن بقیه هم اذیت میشدن

خودمم فکر میکنم از همون باشه ؛ اما باید چیکار کنم؟ کلی هم دکتر سنتی و طب اسلامی رفتم گفتن سردی معده ...

اگه زبونت سفیده که مشکل از همون معدته واگرنه اگه زبونت تمیزه بنظرم حتما لوزه هاتو عمل کن حتما ک نباید سنگ باشه همین که حفره داره یعنی داخلش پره میکروبه

یه راهکار ساده و رایگان دارم که کشف خودمه اگه دوست داشتی خصوصی پیام بده بهت بگم 

تا درخواست دوستی رو تایید نکنید ، نمیشه پیام داد ، ممنون میشم تایید کنید وراهنمایی کنید

تا درخواست دوستی رو تایید نکنید ، نمیشه پیام داد ، ممنون میشم تایید کنید وراهنمایی کنید

عزیزم منم این مشکلو دارم قرص مترونیزادول و ازونیوم و آموکسی سیلین خوردم ب مدت به هفته قطع شد منم خوشحال ک اخ جون راحت شدم دوباره برگشت من یبوست هم دارم 

دوهفته سرما خوردم کامل این دوهفته رو آبریزش داشتم بعدش بو دهنم یه هفته قطع شد وااای صبحام ک بیدار میشدم بو نمی‌داد خوشحال ی خاستگاری هم راه دادم دوباره دوروزه برگشته قید ازدواجم تااخر عمر زدم فقط از خدا میپرسم چرا منم معلمم ب خدا خجالت میکشم با کسی حرف بزنم شاید بقیه در روز یبار هم مسواک نزنم اما من در روز پنج یا شش بار مسواک میزنم حالا گفتم شروع کنم صبحا انجیر بخورم و پیاده روی تند کنم برا یبوستم ببینم اثر داره تا میام امیدوار بشم خوب شده دوباره برمیگرده 

بمن هم دکتر طب سنتی گفت از سردی معدته تا این سردی تموم نشه هرچی هم قرص معده بخوری برمیگرده 

رویاهایم را به تصویرمیکشم فارغ از تلخی های روزگار...من یک نقاشم