2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49350 بازدید | 192 پست
بعدکلی پرس وجو دکترطب سنتی  که حجامت،،اعمال یداوی بهش میگن چندتاچیزهست یکیش تول گیری که داخل گ ...

بپرسی حتما هست اطراف

توگد گیری بعضی جاها اسم محلی زبان خودشون هست توضیح بده چکار داری پیدامیشه آدمش

قدیمیاتوروستاهم هستن که بلدن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام دوستان حتما حتما برید داروخانه و یه تانگ اسکراپر بگیرید یا زبان شور به چیزه حلقوی با دسته شبیه مسواک مارک ترسا همه داروخانه های خوب دارن از اون استفاده کنید برای تمیز کردن زبانتپن هیچوقت مسواک کار زبان شور رو‌نمیکنه . هروقت از تانگ اسکراپر استفاده کنید بو نمیده دهنتون دیگه . مسئله بعدی هم سنگ لوزه ست اگر سنگ هم نداره دست بزنید به پشت لوزه هاتون بو‌ کنید ببینید بو میده یا نه ؟ اگر بو میداد سعی کنید برید سراغ درمان لوزه که راه نهایی اونه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی که پزشک رفتین بابت این مورد و مشکلتون حل نشده...منم ۱۰ سالی هست این مشکل رو دارم...دکتر های زیادی رفتم حتی برای لحظه ای نتونستن برطرف کنن...اما علت رو پیدا کردم که از کجا نشات میگیره پروسه درمان داره طی میشه و برای اولین بار تو این چند سال ساعت ها بدون این مشکل بودم و خودمم باورم نمیشد...ایشالله منتج به نتیجه شد همینجا کاملش رو میزارم براتون

دوستانی که پزشک رفتین بابت این مورد و مشکلتون حل نشده...منم ۱۰ سالی هست این مشکل رو دارم...دکتر های ...

سلام، کاش راهکار تون رو میگفتین ، ان شاءالله که مشکل تون برای همیشه حل شده باشه

خودمم فکر میکنم از همون باشه ؛ اما باید چیکار کنم؟ کلی هم دکتر سنتی و طب اسلامی رفتم گفتن سردی معده ...

دوست من کپسول پروبیوتیک پایلوشات بگیر روزی دو تا بخور هیچ ضرری هم نداره خیلی ها جواب گرفتن تا اخر عمر هم میشه استفاده کرد یه پروبیوتیکه مفیده برای معده .جواب گرفتی دعام کن

اگه لوزه دارین حتما جراحی کنید که یکی از اصلی ترین دلیل هاست بخاطر سنگ لوزه و از انگل غافل نشید به حرف دکتر گوش ندین یه دوره قرص ضد انگل مبندازول و چهار ورق مترونیدازول طبق دستور توی اینترنت هست مصرف کنید جواب میگیرید