2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49860 بازدید | 193 پست
من رفتم درمانگاه دستکش دستش بود زیرگلومو،دست زد ازبیرون گفت چرا اومدی گفتم علاقه داشتم گفت مگه علاق ...

ذهنم نرسیدبگم مثلابوی دهان

شایدتلاش میکردچیزی درمیاورد.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم همیشه تشنم دهان خشک لبم باید زبان بکشم خسته شدم شباپیشم بطری آب کیفم بطری،،،،،،،همیشه آب ه ...

من چکاپ دادم کم خونی شدید دارم هروقت قرص اهن میخورم تشنه ام نمیشه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
من چکاپ دادم کم خونی شدید دارم هروقت قرص اهن میخورم تشنه ام نمیشه 

خداسلامتی بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بنظرم اززبانت باشه احتمالاغذاهاگیرمیکنن بین پرزها وبوی بدمیگیرن،بعدازهروعده غذایی حتما روی زبونتو بامسواک زبون یااینکه بااین قاشقهای شربت خوری که دسته بلنددارن بتراش، مطمئناجواب میگیری خیلیااین مشکلوداشتن بعدازمدتهافهمیدن که مشکل اززبونشونه،واینکه شایدلوزه هات حفره داره غذا گیرمیکنه مابینشون،

تا الان فکر میکردم من تنها اینطوری هستم 

واقعا سخته خیلیییییی ....اما عزیزم ان شالله خدا کمک میکنه و رفع میشه نا امید نباش تلاش کن من هم میخوام تلاش کنم 

باورتون میشه من نفسمو حبس میکنم وقتی پیش یکی هستم ...کم کم دارم مشکل تنگی نفس هم پیدا میکنم حرف که اصلا نمیزنم با کسی

خیلی حس بدیه 

اگه نتیجه ای گرفتی مارو هم خبر دار کن   

ممنم دارم این مشکلو چندین ساله دیگه کلافم کردده هیشکیم اندازه من نندیدم به مسواک و نمیزی اهممیت بده واقعا درد بدیه😔

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤
شما دکتر چی رفتین تخصصش چ بود

بعدکلی پرس وجو دکترطب سنتی  که حجامت،،اعمال یداوی بهش میگن چندتاچیزهست یکیش

تول گیری که داخل گلو،هسته ،مو،چیزی باشه درمیاره

طب سنتی که اینکاروانجام بده همه انجام نمیدن ان درمانگاه بودکه حجامت،فصد،تول گیری،،،،،،انجام میدادن

مشکلت چیه؟