2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 49354 بازدید | 192 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم فکر میکنم از همون باشه ؛ اما باید چیکار کنم؟ کلی هم دکتر سنتی و طب اسلامی رفتم گفتن سردی معده ...

چون سنگ لوزه داری،احتمالا از همونه چون جاهایی از لوزه سنگ داره که شما بهش دسترسی نداری و فک می کنی همش رو پاک کردی،خودت بوی نفستو متوجه نمیشی ولی اون سنگا خیلی بوی بدی میدن و راه حلش جراحی لوزه هست یا باید علت سنگ لوزه رو پیدا کنی مثلا عفونت دندون یا لثه

بچه ها اینو بخورید کمترمیشه من رفتم طب سنتی گفت از سردی معدته صبحا یه قاشق چایخوری پودر بیسموت میریزم تو ی فنجون آب ولرم و ی قاشق عسل میخورم قبل نهار و شام هم نصف لیوان عرق نعناع نصف لیوان آب و یه قاشق غذاخوری بارهنگ میریزم توش میجوشونم میخورم سه هفته دارم اینکارو میکنم بوی دهانم واقعا کم شده گفت چندماه باید بخوری کنارش یبوستمم براش پودر داد دکتر این روزا خداروشکر یبوست نداشتم خوشحالی نمیکنم چون دوباره میترسم بخوره تو ذوقم اما گفتم بگم کمتر شده در کنارش من تازگیا چندتا قوص خوشبو کننده هم باهم میندازم بالا دکتر گفت طوری نیس بخوز 

رویاهایم را به تصویرمیکشم فارغ از تلخی های روزگار...من یک نقاشم

یه چیز دیگه بچه ها حتما ته حلقتونو مسواک کنید هم صبح هم شب و داخل دماغتونو با آب نمک بشورید و رو زبونتونو شب و صبح با نمک مسواک کنید حتما ته حلقو مسواک بزنید و بلافاصله ک نهار و شام خوردید مسواک بزنید اینم اثر داشته این چند روز ک بو دهنم کم شده بعضی از ساعات روز هم اصلا بو نمی‌ده فقط اگه بعد نهار مسواک نزنم و بخوابم بو میگیره اما اگه نخوابم مسواک هم بزنم بو نمی‌ده 

نمیدونم شمام همین حسو دارید یا نه مثلا من ک خودم فکر میکنم مشکلم داخلیه انگار حرارت از تو بدنم میاد بالا و لبام یه حالتی هستن اما این چند روز بهترم امیدوارم مشکلم حل شده چون دیگه خسته شدم از تنهایی دلم میخواد ازدواج کنم دلم بچه میخواد دارم موقعیت‌های خوبمو از دست میدم ب خاطر این درد اگه واقعا خوب بشم ی تایپیک میزنم قشنگ توضیح میدم ب خودم قول دادم اینبار واقعا پیگیرانه این درمان سردی معده رو انجام بدم امید ب خدا خدایا ناامیدم نکن امشب هم از سردار سلیمانی خواستم برام دعا کنه 

ای دیتو پی وی بفرست ، اما  اگه دقت کنی راه حلی برای حل مشکل نداشتم و منم مشکلاتمو اینجا ت ...

سلام عزیزم ان شاءالله که خوبی

درمان شدی؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

عزیزم من ۴ سال خشکی دهان وهمش تشنه میشدم وبوی دهانم شدید بود  همه این کاررارو کردم جواب نداد&n ...

سلام

منم همیشه تشنم دهان خشک لبم باید زبان بکشم خسته شدم شباپیشم بطری آب کیفم بطری،،،،،،،همیشه آب همرامه دیابت ندارم چندبارآزمایش دادم چکاپ دادم برای چیز دیگه این مشکلمو نگفتم

شماچطورخوب شدی؟؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام منم همیشه تشنم دهان خشک لبم باید زبان بکشم خسته شدم شباپیشم بطری آب کیفم بطری،،،،،،،همیشه آب ه ...

بوی دهان دارم بخصوص صبحها

وروزه گرفتن

سلام ممنونم  نه متاسفانه

صفحات آخربچهاچند روش گفتن

عمل لوزه

کیسه صفرا میگی،علایم نداری شایدمثلاسنگش زیادنشده که علایمش بروزکنه درحدبود الان

تل گیری هم بی ضرره من از روکنجکاوی انقد گشتم پیداکردم تابستان رفتم چیزی گلوم نبود.

صفحات آخربچهاچند روش گفتن عمل لوزه کیسه صفرا میگی،علایم نداری شایدمثلاسنگش زیادنشده که علایمش بروز ...

من چندین سال با این مشکل درگیرم ، روش هایی که دوستانمون میگن رو سال ها پیش بررسی  و انجام دادم بی نتیجه بوده

و اما در مورد تل گیری ، راستش  واقعا بهش اعتقادی ندارم  ، حتی اگر همچین چیزی وجود داشت و حفره ای در گلو بود ، خوب مجدد با خوردن دوباره یه چیزی میره جاشو پر میکنه ( هر بار باید مراجعه کرد  و دستی اونو خارج کرد؟) یکم منطقی نیست

من چندین سال با این مشکل درگیرم ، روش هایی که دوستانمون میگن رو سال ها پیش بررسی  و انجام دادم ...

نه دیگه حالاچند سال یکباربشه این موضوع پیش بیادبری

اینم تجربه کن

من رفتم درمانگاه دستکش دستش بود زیرگلومو،دست زد ازبیرون گفت چرا اومدی گفتم علاقه داشتم

گفت مگه علاقس برامشکل میان،لمس کردگلو ازبیرون گفت مشکل نداری