2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ یا شیائومی؟

271 بازدید | 13 پست

بچه ها من حدود 10 تومن پول دارم. به نظرتون با این پول شیائومی بخرم یا سامسونگ؟

هرکی یه چیزی بهم میگه دیوونه شدم. لطفا کمکم کنید

تعداد رای : 35
نظرسنجی
سامسونگ
22
62%
شیائومی
13
37%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فعلا تو رنج خوب 

a51 

a52 5g

خیلی عالین هم از نظر سخت افزاری همه قطعاتشون هست هم ویژگی های خیلی خوبی داره

دوربین شیائومی برای این خوبه چون فیلت*ر خودکار داره وگرنه دوربین سامسونگ خیلییی بهتره

ولی یه مشکلی ک‌داره عمر مفیدشون ۱ ساله بعد میفتن ب پت پت قطعه درست درمونم ندارن 

ببین باید نگا کنی بیشتر چه معیاری توی گوشی واست مهمه 

اگه کیفیت دوربین خب فرق چندانی ندارم 

اما اگه واست مهم صفحه نمایش و کیفیت و قدرت پردازنده هاش و باتری و....اینا هست معلومه شیاومی چون خیلی قوی تر عمل می کنه 

اما خب ی سری بدی ها ام شیاومی داره که خیلی پیش پا افتادسو یک‌سذی تحریم های ریزی داره

اما درکل اگه میخوای بخری بنظر من شیاومی نوت ۱۱ بگیر خیلی عالیه منم دارم راضیم 

سامسونگ ام خدایی خیلی خوبه حالا بستگی داره چه گوشی بخوای مدلی انتخاب کنی ؟

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:
من تازه شیائومی خریدم نخر افتضاحه پرش انتن داره اول فک کردم گوشی من مشکل داره که سرچ کردم دیدم مشکل ...

مدلش چیه ؟

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:
نوت ۱۱ پرو

من نوت ۱۱ دارم پرو نیست

چه تفاوت هایی داره؟