2777
2789

یادمه دبیرستان که بودم دماغمو عمل کردم یه پسره بود علاف روزگار بود تا من تعطیل میشدم میومد تیکه مینداخت کجا عمل کردی ادرس دکترتو بده منم اصلا محلش نمیدادم هروز میومد دم مدرسه تا خونه دنبالم با موتور میومد😑 داد میزد تو خیابون ازبین این همه دختر من تورو میخوام باشلوار خونگی و دمپایی 🤯حتی یادمه یه دفعه چندتا زن اومدن خونمون فهمیدم مامان و خواهراش بودن اومدن خواستگاری😂 بعد ن شغل داشت ن درس خونده بود ن سربازی رفته بود خونه ماشین هیچی نداشت موتور زیرپاشم از خودش نبود ولی اواخر یه سوپری تو راه مدرسه زده بود دقیقا سرکوچه مدرسه مون 😂 شمام ازاین موردا داشتین؟؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ اپن مایند تو دوران مدرسه دماغاتونو عمل میکنید🚶🏻‍♀️

دماغم بزرگ بود عملش کردم 😂 سال ۴ ام دبیرستان

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

اون شلوار پارچه ای و تیپ زاقارت از فوش بدتره😂😂😂

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

من با آژانس میرفتم میومدم سال کنکور 

یه مرد جوونی بود که مشخص بود مال تهران نیست بعد اینکه ۲بار منو رسوند خونه میخواست شماره بده بهم 😐 

ولی مسئول آژانس به پسره بود هیکل ورزشکاری 🤭جای برادری خوب بود قیافش

تا میدید منم به همکارانش می‌گفت شما بشینین پشت میز من میبرمشون 

یا پشت تلفن از مدرسه زنگ میزدم می‌گفت خانم فلانی منم شناختی؟؟منم جلوی معاونمون میگفتم بله بله 😂🤭

حیف که بعد ۱سال دیگه ندیدمش 

دبیرستان من مصادف بود با سال ۸۴ یادش بخیر اون موقع ی پسری موتوری افتاده بود دنبالم هرروز کارش همین بود با خودم میگفتم این چرا دنبال من افتاده منی که نه ارایش داشتم نه تیپ میزدم ساده میرفتم و ساده برمیگشتم خلاصه دوست پسرخالمم بود که قرار بود بیاد خاستگاری 😁😁😁تهش طفلک تصادف کرد و به رحمت خدا رفت 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
اخرش چی شد ؟

رفت ب پسر همسایمون گفت  اونم نامزدشو فرستاد بامن حرف بزنه پسر همسایمون نکبت شماره منو از رو گوشی نامزدش برداشت داد بهش اونم همش پیام میداد و قسم میخورد که عاشقتم بعد یه روز دیگه خسته شدم بلاکش کردم از همه جا الان من ازدواج کردم اونم فکر کنم زن داره

مزاحم که اره ولی بدتریشم واسه من سال اخر بود راننده سرویسم روم کراش زده بود اخر همه میومد دنبال من که جلو بشینمم بهم یه پیام های میداد ک نگوو میگفت ی عروسک مث خودت بساز برام بیارر ب اینه ماشینم وصل کنم همیشه جلو چشم باشی 

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱