2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟

190 بازدید | 25 پست

روتین صبحمونون رو تا الان بگیم؟

من صبح بیدار شدم صورتمو شستم تونر پاک کردم بعد آبرسان زدم.

دوربین گل پسر و روشن کردم.اومدم محل کارم

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

صبحانه حاضر کردم....

موهامو شونه زدم

دفتر خاطراتم و آوردم و یکمی نوشتم...

وارد سایت شدم...

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
صبحانه حاضر کردم.... موهامو شونه زدم دفتر خاطراتم و آوردم و یکمی نوشتم... وارد سایت شدم...

خاطره مینویسی؟ 

دلی یا اتفاقات شب قبلو؟ 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاطره مینویسی؟  دلی یا اتفاقات شب قبلو؟

دلی

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

از ۵/۵ بیدارم ولی کاری نکردم دلم میخواد برم بیرون قدم بزنم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
صبحانه حاضر کردم.... موهامو شونه زدم دفتر خاطراتم و آوردم و یکمی نوشتم... وارد سایت شدم...

چقدر خوبه که مینویسی اصطلاحا بهش میگن مایند دامپ

من نوچوون که بودم خیلی مینوشتم هرچی که بود رو.مامانم از سر فضولی چندباری پیدا کرد و خوند و بعد همشو کوبید تو سرم.هی گفت چرا اینو نوشتی چرا اونو نوشتی.

قلم خیلی خوبی هم دارم.

حالا جدیدا باز شروع کردم ولی لامصب استرسش از بین نرفته.همسرم ابدا ابدا اهل این کارا نیست.میذارم رو میزم همینجوری

ولی اونموقع از دست مامانم صد جا قایمش میکردم

واسه بچه م صبحونه درست کردم راهی مدرسه کردم الان پیش شمام با انبوهی از کار🥴🤕

انبوه کار من اونقدر زیاده در کلمه نمیگنجه خواهر

از ۵/۵ بیدارم ولی کاری نکردم دلم میخواد برم بیرون قدم بزنم

اگه نی نی نداری پاشو برو.بهش فک نکن یهو پاشو برو.حالت خیلی خوب میشه

چقدر خوبه که مینویسی اصطلاحا بهش میگن مایند دامپ من نوچوون که بودم خیلی مینوشتم هرچی که بود رو.ماما ...

منم مثل شما هستم....با این تفاوت که نوجوان نیستم ولی بازم فضولی میشه تو کارهام...

منم قلم خوبی دارم ولی دلی می‌نویسم...

من اصلا نخوابيدم خوابم نميره عصر هم بايد برم دانشگاه

اینجوری که بدنت خالی میکمنه تو باشگاه.چرا نخوابیدی؟

منم مثل شما هستم....با این تفاوت که نوجوان نیستم ولی بازم فضولی میشه تو کارهام... منم قلم خوبی دارم ...

من الان سی سالمه.ولی استرس اون دفتر پیدا کردن باعش شد ده سال نتونم قلم بگیرم دستم.

اگه نی نی نداری پاشو برو.بهش فک نکن یهو پاشو برو.حالت خیلی خوب میشه

نه نی نی دارم 

نه شوهر 

نه دغدغه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟