سلام دوستان ، وقتی میرفتین کلاس بچه رو به کی میسپردین و کجا میذاشتین؟ کلاسا رو چطور میرفتین؟ و بچتون چند وقتش بود ؟ اصن چجوریه ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
برگ زایمانتو ببر به اساتید نشون بده شرایطتو اگر بگی قبول میکنن که کلاس نری تو خونه بخونی من ی ...
خداخیرشون بده که اینطوری قبول کردن، اتفاقا رفتم صحبت کردم با استادا گفتن مرخصی بگیر یکی دو ترم با خیال راحت ولی آدم عقب میفته دیگه ، تو دوراهی سختی گیر کردم😅
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
زحمت کشیدن واقعا😐 نه تو شهر ما خیلی مراعات حالمو کردن البته منم درس خون بودم جزوه هارو میگرفتم تو ...
همینو بگو😅 کاش اینا هم غیرحضوری قبول میکردن خیلی راحت بودم، راستی ارشد چجوریه همین دفاع و اینا یعنی چی ؟ از چی دفاع کنیم پایان نامه چجوریه 😅 هنوز نمیدونم🤦😂