2777
2789

سلام دوستان ، وقتی می‌رفتین کلاس بچه رو به کی میسپردین و کجا میذاشتین؟ کلاسا رو چطور میرفتین؟ و بچتون چند وقتش بود ؟ اصن چجوریه ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

ارشد من مصادق شد با دنیا اومدن دخترم 

کلاس هام بعد از ظهر بود همسرم از اداره میومد میسپردم بهش میرفتم

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
ارشد من مصادق شد با دنیا اومدن دخترم  کلاس هام بعد از ظهر بود همسرم از اداره میومد میسپردم بهش ...

چه خوب خداروشکر کن واقعا، منم ارشد قبول شدم یه ماه دیگه دخترم به دنیا میاد کلاسا هم صبح و شهر غربت حالا موندم چکارکنم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ارشد بودم دخترم به دنیا اومد پیش مادرم میزاشتمش

من شهر دیگم کسی رو ندارم متاسفانه

چه خوب خداروشکر کن واقعا، منم ارشد قبول شدم یه ماه دیگه دخترم به دنیا میاد کلاسا هم صبح و شهر غربت ح ...

برگ زایمانتو ببر به اساتید نشون بده شرایطتو اگر بگی قبول میکنن که کلاس نری تو خونه بخونی 

من یک ترم اونطوری خوندم وقتی تازه زایمان کرده بودم 

ای وای اینطوری سخت میشه یه ترم مر خصی بگیر  روزای که میری دانشگاه بچه تو بذار یا پیش مادرت یا ...

آخه الان یه ماه گذشته از ترم و همسرم میگه حیفه واسه مرخصی ، هرطور شده این ترم رو میگه برو عقب نمونی ، نمی‌دونم والا

برگ زایمانتو ببر به اساتید نشون بده شرایطتو اگر بگی قبول میکنن که کلاس نری تو خونه بخونی  من ی ...

خداخیرشون بده که اینطوری قبول کردن، اتفاقا رفتم صحبت کردم با استادا گفتن مرخصی بگیر یکی دو ترم با خیال راحت ولی آدم عقب میفته دیگه ، تو دوراهی سختی گیر کردم😅

چقدر خوندی قبول شدی؟

آزمون ندادم عزیزم تو همون کارشناسی استعداد درخشان بودم بدون آزمون رفتم

خداخیرشون بده که اینطوری قبول کردن، اتفاقا رفتم صحبت کردم با استادا گفتن مرخصی بگیر یکی دو ترم با خی ...

زحمت کشیدن واقعا😐

نه تو شهر ما خیلی مراعات حالمو کردن البته منم درس خون بودم جزوه هارو میگرفتم تو خونه میخوندم اول از همه هم دفاع کردم تمام 

زحمت کشیدن واقعا😐 نه تو شهر ما خیلی مراعات حالمو کردن البته منم درس خون بودم جزوه هارو میگرفتم تو ...

همینو بگو😅 کاش اینا هم غیرحضوری قبول میکردن خیلی راحت بودم، راستی ارشد چجوریه همین دفاع و اینا یعنی چی ؟ از چی دفاع کنیم پایان نامه چجوریه 😅 هنوز نمی‌دونم🤦😂

همینو بگو😅 کاش اینا هم غیرحضوری قبول میکردن خیلی راحت بودم، راستی ارشد چجوریه همین دفاع و اینا یعنی ...

ترم اول کاملا راهنمایی میکنن 

از ترم سوم یک موضوع انتخاب میکنید در مورد رشتتون 

در موردش پایان نامه مینویسید 

آخر سر بعد از تایید استاد وقت دفاع از پایان نامه میدن بهتون در حضور یک استاد راهنما ک خودتون انتخاب میکنید و دو نفر داور دفاع میکنید 

ترم اول کاملا راهنمایی میکنن  از ترم سوم یک موضوع انتخاب میکنید در مورد رشتتون  در موردش ...

وای چه سخت 😱😱😅