2777
2789
این که گفتی میخوای باردار بشی واسه من مثل یه روزنه امید بود ،من فکر میکردم نمیشه باردار بشه، انشاالل ...

ممنون عزیزم انشالله🍀اره بد ب دلت راه نده من هیچکدوم از دوستام نمی‌دونن ک دیابت دارم هیچ موقع هم بهم شک نکردن 😂

شاید مُردم حواسم نیست🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قندش چجوریه چند بار میزنید  چند واحد چقدر تست میگیرید دو هفته پیش بستری بود ولی هیچوقت کنتر ...

خواهر من دوتا پسرشم داره پسر بزرگش ۵۲ واحد میزنه ۲۰ سالشه لانتوس رو نمیدونم چقد میزنه هربارم چیزی میخوره شده ۴،۵واحد نورپبد میزنه ولی پسر کوچیکش ۲ساله مبتلا شده اونو نمیدونم چقد میزنه کالری شماری هم هست که باعث میشه بفهمین چقد باید بزنید انجمن دیابت عضوه خواهرت؟ خیلی اطلاعات جدیدی میدن خواهرم هی کلاس آنلاین داره باهاشون 

شما چه دکتری میرید چه شهری؟

تهران دکتر اسدالله رجب، ولی اون دکتری که شما شرح دادین از وضع اون طفل معصوم ختنه کن سر کوچه هم بهتر از اونه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خواهر من دوتا پسرشم داره پسر بزرگش ۵۲ واحد میزنه ۲۰ سالشه لانتوس رو نمیدونم چقد میزنه هربارم چیزی می ...

نه عضو نیست تو این ۶ماه ما اصلاً زندگی نکردیم اعصاب هیچی ندارم قندش طول روز چقدره

دستگاه رو از کجا گرفته ماهی چقدر میگفتن ماهی ۲تومن هست میتونی منم با خواهرت در ارتباط بزاری

دستگاه فکر کنم تو ایرانم هست ولی اینا از ترکیه میگیرن ولی ارزششو داره باشه گلم تو خصوصی شمارتو برام بزار حتما بهش میدم 

نه عضو نیست تو این ۶ماه ما اصلاً زندگی نکردیم اعصاب هیچی ندارم قندش طول روز چقدره

دورت بگردم ما هم این روزارو گذروندیم مخصوصا تو پسر اول خواهرم ولی پسر دومش که مبتلا شد درسته هممون شوکه شدبگیم ولی زود کنار اومدیم چون خواهرم دیگه استاد شده بود و زود جمع و جورش کرد... پسر بزرگش زیاد رعایت نمیکرد مال اون گاهی ۳۰۰ هم میشه ولی اکثرا هردو فکر کنم نهایت ۲۰۰ باشن پسر کوچیکش اکثرا زیر ۱۵۰ هست چون خیلی رعایت میکنه... البته گاهی مال پسر بزرگش ۴۰۰ هم میشد مخصوصا وقتی نوجوان بود و لج میکرد😅😅

انشاالله خوب بشن همه تا حالا کسیو دیدی خوب بشه

نه عزیزم چرا امید واهی بدم اصلا درمان نداره ولی کنترل میشه نگران نباش، شما همیشه قندشو بگیرین انسولینشو زیاد بزنید به حرف دکترش زیاد توجه نکنید ولی همیشه چک کنید 

تا حالا به 600 یا 700 رسیده این از مدرسه میاد  رو 500/550 هست 😞

عزیزم با غصه خوردن درست نمیشه، باید بستری بشه و میزان انسولینش مشخص بشه... نمیتونین برا یه هفته بیاین تهران؟ جایی برا موندن ندارین؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دورت بگردم ما هم این روزارو گذروندیم مخصوصا تو پسر اول خواهرم ولی پسر دومش که مبتلا شد درسته هممون ش ...

منم وقتی نوجوون بودم خیلی کله شق و خر بودم کلا خوشم میومد خودمو آزار بدم کلی چیز می‌خوردم انسولین نمیزدم بعد عین جنازه میوفتادم میگفتم آها این خوبه😂😂😂😂😂البته وقتایی اینکارو میکردم ک کسی خونه نباشه 

شاید مُردم حواسم نیست🙃