2777
2789
عزیزم سلام دختر خواهرتون از کجا تهیه کردن؟یکم توضیحات میدین

سلام عزیزم  خواهرم از طریق انجمن حمایت از بیماران دیابتی  اقدام کرد درخواست داد  پول واریز کرد اونا تهیه کردن براش فک کنم  درخواستهای کل کشور همه باهم به کشور سازنده اش داده میشه بعد میفرستن  به نظرم که آلمانی بود پمپش  سال ۹۸ یه ماه قبل کرونا  ۲۰ میلیون واریز کردن وسریع هم آوردن  بعدش کرونا شد وتا مدتی  به خاطر ویروس  رایطه کشورها قطع شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجمن گابریک؟

نمیدونم عزیزم اسمش چیه  باید از خواهرم بپرسم  اون میدونه  مامشهدیم  فقط میدونم که گفت رفتیم انجمن حمایت ازبیماران دیابتی  پرونده داریم ومسئول اونجا واسه پمپ انسولین  تمام کارهاشو انجام داد واسمون 

درود به همگی بنده الان دارم در حوزه درمان دیابت و... فعالیت میکنم .و کاملا مخالف انسولین و متفورمین هستم عوارضشم میدونید .توی ایتا فعالیت دارم زیر نظر پلیس فتا و سازمان غذا و دارو...مشاوره هم رایگان ایتا @Diabetghiasvand

درود شما باید دیابت رو کنترل. و بدون وابستگی به داروهای شیمیایی درمانش کنید متفورمین وانسولین ته مصرفش مشخصه که چیه بچه ده ساله چه گناهی کرده که بخاد انسولین برنه یا متفورمین بخوره ک مشکلات ج ن س ی پیدا کنه  توی ایتا پیام بدید تا روند درمانی بهتر ارائه بدم @Diabetghiasvand

لینک ای دی ایتای من