2777
2789
نه با با چرا سخت باشه اتفاقا خیلی راحته بچه رو ازدرد تزریق انسولین نجات میده فقط هفته ای یه بار باید ...

این پمپه چن سال قبل حدود 6 میلیون بود  الان خیلی گرونه فکر کنم

میشه بگی پمپه کجاش میزاره

برا اطلاعات عمومی میپرسم چون یکی از بچه ها دیدم تو شلوارش میزاشت میگفت موقع دسشویی خیلی سختمه اگر حواست نباشه ممکنه بیفته

آب خیلی میخورد ،کاهش وزن و تکررادرار

ببین شیراز عمل هم میکنن  باید بپرسی ولی تضمین نمیکنن چون عملش سنگین هس  من خودم از نزدیک ندیدم ولی یه نفر رفته بود عمل کرده بود الان شش ساله انسولین نمیزنه  البته هزینه عمل هم زیاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پمپ من دیدم میزارن تو شلوار بجه واقعا سخت نیست؟ پمپ کجاش میزنه

نه خواهرم میزنم زیر شکم بچه و خود پمپ هم مثل گوشی موبایل البته خیلی کوچیکتر هست یه کیف کوچیک عروسکی درست کرده گذاشته توش انداخته گردن بچه مثل مامان بزرگای قدیم یه کیف پارچه ای کوچیک داشتن تو گردنشون مینداختن واسه پولهاشون بعد به کمر هم می‌تونه بلنده مثل گوشی موبایل کمربند مخصوص داره

این پمپه چن سال قبل حدود 6 میلیون بود  الان خیلی گرونه فکر کنم میشه بگی پمپه کجاش میزاره برا ...

من خواهرم سال ۹۸بهمن ماه سفارش دادن اسفند رسید دستشون آلمانی هست ۲۰میلیون شد آره خیلی گرونه

نه خواهرم میزنم زیر شکم بچه و خود پمپ هم مثل گوشی موبایل البته خیلی کوچیکتر هست یه کیف کوچیک عروسکی ...

بعد چجوری انس.لین تزریق میکنه؟  فرض کن پمپ میبنده کمر یا میندازه گردن؟ فکر کنم یه پیزی کیزارن زیر پوستشون درسته؟   خدا نصیب هیچکس نکنه خداکنه داروش کشف بشه  خاهرتون چن ساله انسولین میزنه؟

بعد چجوری انس.لین تزریق میکنه؟  فرض کن پمپ میبنده کمر یا میندازه گردن؟ فکر کنم یه پیزی کیزارن ز ...

مخزن پمپ انسولین پر انسولین می‌کنی وپمپ با یه لوله خیلی نازک ومنعطف به یه سوزن پلاستیکی به بدن وصله وهر وقت میخوای انسولین بزنی به پمپ عدد واحد انسولین رو میدی خودشخودکار تزریق می‌کنه تازه کنترل هم داره مثلا بچه تو اتاقه شما از تو هال میتونی با کنترل به بچه انسولین بزنی مثل تلویزیون که کنترل داره  دختر خواهرم ۹سالشه اون دیابت داره

عزیز دلم کسی که قند میگیره فرتی نباید انسولین بزنه هر چند دکترای احمق فرتی انسولین مینویسن  خد ...

خواهشاً وقتی از چیزی مطلع نیستین تجویز نکنین،دیابت نوع یک اگه انسولین نزنه میره کمای دیابتی و احتمال مرگ داره،اونی که شما دیدی دیابت نوع دو بوده که با قرص متفورمین کنترل میشه،مگه اینکه طرف رعایت نکنه و بعد چند سال با قرص کنترل نشه و انسولین بدن بهش

اره خداروشکر...نه همیشه انسولینمو با خودم میبرم بیرون شکلاتم دارم تو کیفم احساس کنم حالم بده ب خودم ...

سلام ببخشید انسولین رو چطوری میبرین با یخ یا همین طوری بخاطر دختر خوندم میپرسم 

عه خراب نمیشه ؟ اخه واسه دختر خوندم دکتر گفته بابد همیشه یخچال باشه یا تو یخ .... انسولینس نارنجیه

نه تا وقتی باز نشده باید تو یخچال باشه از زمانی ک بازش کردی بیرون باشه یا تو یخچال مهم نیست...اتفاقا وقتی سرد باشه دیرتر اثر می‌کنه دکترای من همه میگن بذار ب دمای محیط برسه بعد تزریق کن 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
آره دوتا پسرای خواهرم دیابت دارن یکی ۱۰ ساله مبتلا شده یکی ۲ساله... حالشونم خیلی خوبه چی شده عزیزم؟

سلام عزیزم خسته نباشید .ما دیروز فهمیدیم ک خواهر زادم دیابت نوع ۱ داره و بیش از حد ناراحت شدیم دنیا روی سرمون اوار شد . ‌خواهر زاده های عزیز شما چطوری هستن؟ دردشون نمیگیره انسولین بزنن؟ یا مثلا اگر زیاد بازی کنن یا تو مدرسه باشن یهو مشکلی براشون ب وجود نمیاد؟ لطفا هر چی میدونید بهم بگید وااااقعا داغونم

من گلم از هشت سالگی گرفتم الان ۲۵ سالمه

سلام عزیزم یه سوال دارم . شما اذیت نبودید بخاطر تزریق انسولین ها؟ گاهی وقتا خوراکیی دلتون میخواست بعد از ظهر ها یا میانوعده ها بخورین محدودیت نداشتین؟ مثلا کیکی چیزی؟ و اینکه امپولش براتون سخت نبود؟ و چن بار در روز تزریق میکردید در کودکی لطفا جوابمو بدید اگه امکان داره❤

سلام عزیزم خسته نباشید .ما دیروز فهمیدیم ک خواهر زادم دیابت نوع ۱ داره و بیش از حد ناراحت شدیم دنیا ...

سلام عزیزم درکتون میکنم چقد ناراحت هستین ما هم همونطوری بودیم ولی نگران نباشید وقتی رو روال بیفتین خیلی راحت میشه، انسولین های قلمی اصلا درد ندارن سرسوزن هاشو ببینین خیلی ریز هستن میتونین خارجیشو بگیرین که اینطوری اصلا درد نخواهد داشت و عادت میکنه؛ نمیدونم خواهرزادتون چندسالشه ولی اگه یه مقدار سنش بالا بره و بالای ده بشه خیلی کارتون راحت میشه چون خودشم آگاه میشه و اگه افت قند یا  افزایش قند داشته باشه متوجه میشه و سریع یا اطلاع میده یا اقدام میکنه... آره چرا بدو بدو نکنن؟ پسرای خواهرم حتی باشگاه میرن همه چیشون سرجاشه فقط کنترل میکنن راستی یه وسیله ای هست میچسبونن به بازو اسمش سنسور هست فک کنم ایران بسختی پیدا بشه خواهرم از ترکیه میخره یه مقدار گرونم هست ولی خیلی عالیه گوشی رو میگیری جلوش قند خون بچه رو نشون میده و نیازی نیست هی با سوزن قندشو چک کنید... به آبجیت بگو تو اینستا پیج های افراد دیابتی رو پیدا کنه اینطوری هم خیلی چیزای جدید یاد میگیره که دکترا بهش نگفتن و هم خیلی آرامش پیدا میکنه در کل اولش آدم شوکه میشه ولی بعدش که رو روال بیفته انگار نه انگار بیماری وجود داره ... انجمن های دیابت هم عالی هستن اطلاعات خیلی خوبی میدن دکترا آدمو ناامید میکنن و سوالای آدمو بی جواب میزارن ولی تو انجمن ها همه رو آموزش میدن الان دیابت نوع یک تو اروپا دیگه بیماری حساب نمیشه یه نوع سبک زندگی یا لایف استایل حساب میشه در این حد براشون حل شده ولی متاسفانه تو ایران اطلاعاتشون کمه و مث یه بیماری وحشتناک ازش میترسن، در کل خودتونو نبازین مطمئن باشین براحتی از پسش برمیاین