2777
2789
مقدار انسولین باید درست مشخص بشه... مخصوصا کسی که هیچی از مقدارش سر در نمیاره.. شما دیابت نوع دو دید ...

من نوع یک دیدم البته روز اول به ادم میگن چند واحد بزن و پچوری بزن ولی واقعا هیچ کاری از دستشون بر نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نوع یک دیدم البته روز اول به ادم میگن چند واحد بزن و پچوری بزن ولی واقعا هیچ کاری از دستشون بر نم ...

ایشون واحد انسولینش انقدر‌ غلط هست که میگه قند همیشه رو پونصد هست... کاری قرار نیست انجام بدن ولی برای کسی که کاملا بی اطلاع هست از مراقبت ها و مقدار انسولین، وجود یه دکتر خوب که راهنمایی و کنترل کنه ضروریه... نوع یک خیلی متفاوت هست، نوع دو با کنترل و... حل میشه، نوع یک انسولین به طور کامل ترشح نمیشه... منم از خیلی نزدیک تر از شما دیدم... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
شما کسی رو میشناسین انسولین نزنه و قندش بیاد پایین؟ چطوری؟

عزیز دلم کسی که قند میگیره فرتی نباید انسولین بزنه هر چند دکترای احمق فرتی انسولین مینویسن 

خداقل یه سال نباید بزنه

داروهای گیاهی زیادی هس که انسولین را کاهش میدن

اول باید خدود حداقل شش ماه رعایت کنه داروهای گیاهی بخوره

اره عزیزم یکی از دوستانم البته مادرش قندش بالا بود چاق بود لاغر شد ولی حاضر نشد انسولین بزنه یه داروی گیاهی میخوره از زهر مار تلخ تر هس

الانم قندش 120 تا 150 هس انسولینی نشد

پمپ انسولین سخته  بخصوص موقع دسشویی  

نه با با چرا سخت باشه اتفاقا خیلی راحته بچه رو ازدرد تزریق انسولین نجات میده فقط هفته ای یه بار باید عوض کنه اون انژوکتش رو که از پلاستیک نرم و قابل انعطاف هم هست انگار بچه در ماه ۴بار تزریق داره خیلی راحته

شما کسی رو میشناسین انسولین نزنه و قندش بیاد پایین؟ چطوری؟

عزیز دلم بین انسولین و قرص متفورمین گه برای دیابت استفاده میشه زمین تا اسمون فرق هس

اونی که قرص میخوره خیلی راحته عوارضش واقعا کمه مشکلی براش پیش نمیاد راحت ازدواج میکنه

ایشون واحد انسولینش انقدر‌ غلط هست که میگه قند همیشه رو پونصد هست... کاری قرار نیست انجام بدن ولی بر ...

من دارم میگم دکتر هیچ کاری نمیتونه کنه   البته درسته میتونه راهنمایی کنه که چن واحد و چجوری و گجاها بزنه ولی دیگه کاری ازش بر نمیاد

نه با با چرا سخت باشه اتفاقا خیلی راحته بچه رو ازدرد تزریق انسولین نجات میده فقط هفته ای یه بار باید ...

این پمپ من دیدم میزارن تو شلوار بجه

واقعا سخت نیست؟

پمپ کجاش میزنه