2777
2789
منم وقتی نوجوون بودم خیلی کله شق و خر بودم کلا خوشم میومد خودمو آزار بدم کلی چیز می‌خوردم انسولین نم ...

ای وای اینم گاهی خر میشد😅😅 الان دوس دختر پیدا کرده مثل چی رعایت میکنه خواهرم گفته دوسال ای وان سی نرمال داشته باشی دختره رو برات میگیرم😂😂 البته امیدواره تو این دوسال دعواشون شه جدا شن چون نمیشناسه کیه😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با غصه خوردن درست نمیشه، باید بستری بشه و میزان انسولینش مشخص بشه... نمیتونین برا یه هفته بیای ...

بستری بود دو هفته پیش فایده نداشت جایی که نداریم بیایم اما اگر بیایم فایده ای داره؟

بستری بود دو هفته پیش فایده نداشت جایی که نداریم بیایم اما اگر بیایم فایده ای داره؟

هزار در صد فایده داره، قربونت برم اون انسولینش مقدارش درست نیست که اونجوره اوضاعش... نگاه کن زنگ بزن به همین دکتری که میگم بهش توضیح بده بگو اوضاعش خیلی حاده و دکتر خوبی تو شهرمون نیست و شما رو معرفی کردن... ببین بهت چی میگه، ببین اجاره میده برین پیشش... اون بچه بستری بشه یه همراه هم نمیشه باهاش بمونه بیمارستان اصلا جایی هم نداشته باشین مادرش بمونه بیمارستان... نمیدونم میشه یا نه اما شاید بشه..‌‌. لطفاً این کاری که میگمو بکن مطمئن باش نتیجه میگیری... قند با انسولین به راحتی میاد پایین، اون بچه مقدار انسولینش اشتباهه... ببین خیلی عوارض داره براش اگه کنترل نکنید و این اوضاع بمونه... اگه کنترل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد... اگه کنترل نکنید بعدا باید برا دیالیز و هزار تا عارضه کل ایران رو بچرخید... خدایی نکرده... لطفاً گوش کن به حرفم... اون بچه هر جور شده باید یه جای خوب بستری بشه و تحت نظر باشه  

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هزار در صد فایده داره، قربونت برم اون انسولینش مقدارش درست نیست که اونجوره اوضاعش... نگاه کن زنگ بزن ...

عزیزم اسم آدرس شماره دکتر میتونی برام بفرستین ممنون منم بیشتر از عوارض ش می‌ترسم می‌ترسم قند بالاش عوارضش بمونه 

عزیزم اسم آدرس شماره دکتر میتونی برام بفرستین ممنون منم بیشتر از عوارض ش می‌ترسم می‌ترسم قند بالاش ع ...

اگه کنترل کنید هیچی نمیشه اما اگه این اوضاع بمونه مطمینا عوارض بدی داره، اما به راحتی کنترل میشه فقط دکتر درست پیدا کنین

اینترنت ندارم سرچ کن اسدالله رجب زنگ بزن مطب باهاشون صحبت کن، اگه اون هم نشد دنبال یه دکتر خوب باش و دکترش رو حتما عوض کن... موقت هم که شده زیر نظر یه دکتر خوب باشه... تا یکم رو دستتون بیاد و اوضاع بهتر بشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چند وقت تمرین کنه یاد میگیره چون درد نداره سوزنشم خیلی کوچیک و ظریفه 

ببخشید انقدر سوال میکنم بچه خواهرت کجا تزریق می‌کنه این فقط تو بازو میزنه جای دیگه نمیزاره اما چند وقته میگه حس میکنم بازو م سفت شده 

ببخشید انقدر سوال میکنم بچه خواهرت کجا تزریق می‌کنه این فقط تو بازو میزنه جای دیگه نمیزاره اما چند و ...

گلم هر یه مدت ی بار باید جاشو عوض کنه چون تجمع می‌کنه همون قسمت و سفت میشه اثر کمتری هم می‌ذاره...دور ناف ، رون پا..کلا قسمتایی ک عضلانی باشن

شاید مُردم حواسم نیست🙃