2777
2789
من تو نی نی سایت هر چی گشتم مثل خودم پیدا نکردم، بچه من خیلی کوچیکه و همین خیلی نگرانم کرده .

اصلا نگران نباش خیلی از بچه ها تو این سن یا پایینتر دچارش میشن بچت که مرخص شد و سرت خلوت شد انجمن های دیابت برو اونجا کلی راهنماییت میکنن مامانای مثل خودتو پیدا میکنی،آبچی من الان یه پا دکتره😅 توام اطلاعاتت میرع بالا همه چی نرمال مبشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دکترش رو عوض کنه، احتمالا خیلی دکتر بی سواد و نادونی داره، مقدار انسولینش درست نیست که اون وضع ...

تو شهرمون فقط همین دکتر هست بردیمش اصفهان دکتر گفت نه با همون دستور دکتر خودتون پیش برید روزی تقریبا 30 واحد تزریق می‌کنه 

این قندش همیشه 400/500 هست خیلی کم پایین میاد یا سرش گیچ می‌ره یهو بی حال میشه این یه وضعیه دو هفته ...

ای وای حتما انسولینشو کم میزنید ببرید بستری کنید انسولینش تنظیم بشه اینطوری نمیشه که، خواهرزاده های من اصلا اینطوری نمیشن فقط پسر بزرگش یه بار حالش بد شد اونم قندش افتاده بود انسولین زیاد زده بود چیزی نخورده بود 

اصلا نگران نباش خیلی از بچه ها تو این سن یا پایینتر دچارش میشن بچت که مرخص شد و سرت خلوت شد انجمن ها ...

خدا کنه جواب آزمایشات تکمیلیش نرمال باشه ولی اگه همچین چیزی هم هست ، خدا به من صبرشو بده 

ای وای حتما انسولینشو کم میزنید ببرید بستری کنید انسولینش تنظیم بشه اینطوری نمیشه که، خواهرزاده های ...

شما قندش چجوریه چند بار میزنید  چند واحد چقدر تست میگیرید دو هفته پیش بستری بود ولی هیچوقت کنترل نیست

عزیزم مشکل خاصی نداشتی خدای نکرده، چه چیزایی رعایت بشه بهتره؟

نه گلم خداروشکر مشکلی نداشتم رعایت خاصی نمیخواد هرچیزی میتونه بخوره فقط زیاده روی نکنه من ک اصلا رعایت نمیکنم😐ولی الان بخاطر اینکه باردار بشم دارم روی خودم کار میکنم😂چیزایی ک نشاسته دارن مثل سیب زمینی برنج نون ماکارونی قندو می‌بره بالا اینجور مواقع انسولین رو باید بیشتر بزنی ک کنترل بشه همین..‌.اصلا نگران نباش خیلی چیز عادی هست منم وقتی دیابت گرفتم مامانم خیلی بی‌قراری میکرد و نگران بود اما الان واسش عادی شده...اصلا نگو اینو بخور اونو نخور بذار همه چیز بخوره ولی گفتم زیاده روی نکنه

شاید مُردم حواسم نیست🙃
مثلا غذایی بهش بدم که خوب نباشه ،خوابم ببره قندش بیافته و ....

کم کم رو دستت میاد 

غذای خیلی شور و چرب درست نکن... قندش نمیره بالا ولی خب چون دیابت داره رعایت کنه بهتره... بعد هم شیرینی و خرما و اینا حذف اگر هم هوس کرد و خواستی بدی باید انسولینش رو بیشتر کنی تا قندش نره‌ بالا... انسولین هم اگه زیاد کنی موقعی که انسولین تاثیر می‌ذاره تغریبا تا همون نیم ساعت باید اون چیز شیرینو بهش بدی وگرنه قندش افت می‌کنه... 

بعد از انسولین حموم نبر قندش میاد پایین،وقتی خیلی از انسولین گذشته و موقع انسولین بعدی هست حموم کنه 

خودت کم کم رو دستت میاد... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خدا کنه جواب آزمایشات تکمیلیش نرمال باشه ولی اگه همچین چیزی هم هست ، خدا به من صبرشو بده 

گلم اگه از افت قندش میترسی میتونی براش سنسور بخری گوشی رو بگیری رو سنسور قندشو نشون میده لازم نیست با سوزن قندشو چک کنی ولی قیمتش تقریبا ماهی ۲،۳تومن هست خواهرم گرفته خیلی راضیه کلی استرسش کم شده اگه دوس داشتی شمارتو تو خصوصی برام بزار به خواهرم بدم باهاش صحبت کن اون اطلاعاتش خیلی کامله خیلی میتونه کمکت کنه

نه گلم خداروشکر مشکلی نداشتم رعایت خاصی نمیخواد هرچیزی میتونه بخوره فقط زیاده روی نکنه من ک اصلا رعا ...

این که گفتی میخوای باردار بشی واسه من مثل یه روزنه امید بود ،من فکر میکردم نمیشه باردار بشه، انشاالله به سلامتی باردار بشی و سالم و خوشحال بغل بگیری بچتو

تو شهرمون فقط همین دکتر هست بردیمش اصفهان دکتر گفت نه با همون دستور دکتر خودتون پیش برید روزی تقریبا ...

خب اون دکتر به درد جرز لای دیوار میخوره‌‌‌... برای سلامتی اون بچه باید برین شهر دیگه دکتر دیگه هر جور شده وگرنه عوارض خیلی بدی براش ایجاد میشه خدایی نکرده که مجبور میشین کل ایرانو بگردین و سلامتی بچه هم برنمیگرده

امضا ندارم اثر انگشت زدم
گلم اگه از افت قندش میترسی میتونی براش سنسور بخری گوشی رو بگیری رو سنسور قندشو نشون میده لازم نیست ب ...

دستگاه رو از کجا گرفته ماهی چقدر میگفتن ماهی ۲تومن هست میتونی منم با خواهرت در ارتباط بزاری