2777
2789
خیلی سوال دارم . اول اینکه نمیدونم باید چیکار کنم ،شب و روزم شده گریه ،ازینکه اطلاعی در موردش ندارم ...

خودتو عذاب نده این روزا میگذره وقتی رو روال بیفتین همتون آروم میشین سعی کن تو فضای مجازی یا اطرافت مامانای بچه های دیابتیک رو پیدا کنی و ازشون راهنمایی بگیری چیز آنچنان سختی نیست میلیون ها بچه تو دنیا با دیابت دارن به خوشی زندگی میکنن و سالم سالمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو تقریبا ۹ سالگی... خودتو قوی کن عزیزم و به هم نریز  اگر دیابت باشه درسته سختی های خودشو د ...

بچه من هنوز دو سالشم نشده ،کاش حداقل بزرگتر بود ،ضخم پاشون زود خوب میشه ؟

رژیم غذایی خاصی دارن؟

دختر خواهر م 8سالشه گرفته خیلی سخت یه لحظه نمیشه تنهاش گزاشت 

چرا آخه؟ تو یه لحظه چه اتفاقی میخواد براش بیفته؟ دوتا خواهرزاد۶ های من دیابتیک هستن همچین مشکلی نداریم اولش شاید تا وقتی رو روال بیفته حساسیت لازم باشه بعدش همه چی عادی میشه

چرا آخه؟ تو یه لحظه چه اتفاقی میخواد براش بیفته؟ دوتا خواهرزاد۶ های من دیابتیک هستن همچین مشکلی ندار ...

این قندش همیشه 400/500 هست خیلی کم پایین میاد یا سرش گیچ می‌ره یهو بی حال میشه این یه وضعیه دو هفته پیش تشنج کرد تا لبه مرگ رفت برگشت

خودتو عذاب نده این روزا میگذره وقتی رو روال بیفتین همتون آروم میشین سعی کن تو فضای مجازی یا اطرافت م ...

من تو نی نی سایت هر چی گشتم مثل خودم پیدا نکردم، بچه من خیلی کوچیکه و همین خیلی نگرانم کرده .

بچه من هنوز دو سالشم نشده ،کاش حداقل بزرگتر بود ،ضخم پاشون زود خوب میشه ؟ رژیم غذایی خاصی دارن؟

اشکال نداره عزیزم اتفاقا وقتی خودشو بفهمه این بیماری رو راحت تر میپذیره آره بابا چرا زخمشون خوب نشه😅 اتفاقا پسر ۲۰ ساله‌ی خواهرم عمل داشت خیلی زودم خوب شد الان سنسور میفروشن حتی قندخون رو خودش بدون درد میگیره و رو گوشی نشون میده البته قیمتش یکم زیاده ولی ارزششو داره رژیم غذایی هم قندهای ساده رو نباید زیاد بخورن مثل قند و کیک های بیرون و اینجور چیزا که برا ما هم ضرره سعی کنید تو خونه خودتون هم رژیم سالم داشته باشبد همتون عادت میکنید خودتو اذیت نکن آبجی گلم

اتفاقا خیلی رعایت میکنه هیچی نمیخوره ولی بازم پایین نمیاد دکترش میگه ماه عسل تموم شد دیگه همش همینه ...

عزیزم دکترش رو عوض کنه، احتمالا خیلی دکتر بی سواد و نادونی داره، مقدار انسولینش درست نیست که اون وضعشه... کدوم شهر هستین

امضا ندارم اثر انگشت زدم