2777
2789

من میخوام ازش جدا شم البته شوهرم نی 

هیچ مشکلیم نداریم ولی نمیتونم باش باشم... اون خیلی عاشق پیشه اس نمیدونم چجوری از سر خودم بازش کنم 🥺

میشه یه بهونه ای چیزی بم یاد بدین

God's lover 💜🫂🌜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میخوام ازش جدا شم البته شوهرم نی  هیچ مشکلیم نداریم ولی نمیتونم باش باشم... اون خیلی عاشق پ ...

اگه همونیه که میخوای اگه همین الان کنارش حس خوشحالی داری اگه بهت احترام میذاره و باعث رشدت میشه هیچوقت باهاش کات نکن

اگه همونیه که میخوای اگه همین الان کنارش حس خوشحالی داری اگه بهت احترام میذاره و باعث رشدت میشه هیچو ...

این ویژگی هایی ک گفتیو داره 🥺

من شرایطم اصلا جور نیس و... انگار از ته دل هم دوسش ندارم 💔

God's lover 💜🫂🌜

دقیقا همینم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

این ویژگی هایی ک گفتیو داره 🥺 من شرایطم اصلا جور نیس و... انگار از ته دل هم دوسش ندارم 💔

🥲🥲

به نظرم یکم به خودتون فرصت بدین یکم رابطت رو کم کن ببین دلت براش تنگ میشه یا اب از اب تکون نمیخوره🥲❤️‍🩹

🥲🥲 به نظرم یکم به خودتون فرصت بدین یکم رابطت رو کم کن ببین دلت براش تنگ میشه یا اب از اب تکون نمی ...

دلم ک تنگ میشه... ولی واقعا میدونم این رابطه سر و ته نداره 

من از رنج کشیدن و اسیب دیدن میترسم... نمیخوان زندگیم تباه شه 

من 18 سالمه اون 20 🥲

God's lover 💜🫂🌜
دلم ک تنگ میشه... ولی واقعا میدونم این رابطه سر و ته نداره  من از رنج کشیدن و اسیب دیدن میترسم ...

عزیزمممم امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری🫂♥️

واقعا موندن بین دوراهی خیلی سخته🥲

انگاری همه همینیم🥲❤️‍🩹 شوهر من ادم خیلی خوبیه به عنوان یه عضو از خانواده یا دوست فامیل هرچی.. اما ...

شوهر منم ادم خوبیه ولی اصلا و ابدا با هم مچ نیستیم و تفاهم نداریم ولی دل طلاق هم نداریم😔

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شوهر منم ادم خوبیه ولی اصلا و ابدا با هم مچ نیستیم و تفاهم نداریم ولی دل طلاق هم نداریم😔

ما هم همینطور🙂

همیشه خواب گذشته هارو میبینم میگم کاش میشد برگردم به قبل الان فقط دارم زجر میکشم و همه فکرمیکنن خوشبخت عالمم😓