2777
2789
عنوان

جن و اذیت هاش

236 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

من چند سال پیش توی روستای اطراف شهرمون کار میکردم از همون موقع متوجه سنگینی توی زندگیم شدم 

از همون موقع ها اتفاقای عجیب واسم زیاد افتاد 

احساس میکنم قفلم زندگیم جلو نمیره 

نماز میخونی قران؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع خواب دوست داشتم یه جوری بقیه رو متوجه کنم که یه چیزی اذیتم میکنه مثلا تند تند نفس میکشیدم تا بقیه بفهمن 

اتفاقا یه روز بهم گفتن چرا دیشب اونجوری میکردی و من مطمین شدم اینا واقعیه و خیالاتی نشدم

سر کتاب چه جوری میگیرن؟

خودت که نمیتونی. به نظرم بری پیش سید بهتره تا فالگیر . دنبالش باشی پیدا میکنی. فقط نظرم رو گفتم. خودت فکر کن و تصمیم بگیر بری یا نه.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

انرژی که رو ابن مزخرفات میزارین رو زندگیتون بزارین

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کاش مضخرف بود!

کاشی وجود نداره 

مزخرفه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)