2777
2789
عنوان

جن و اذیت هاش

247 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

من چند سال پیش توی روستای اطراف شهرمون کار میکردم از همون موقع متوجه سنگینی توی زندگیم شدم 

از همون موقع ها اتفاقای عجیب واسم زیاد افتاد 

احساس میکنم قفلم زندگیم جلو نمیره 

نماز میخونی قران؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر کتاب بردار ببین چی میگه. چون جن واقعا وجود داره.(لطفاً کسی بجز استارتر ریپ نکنه)

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

موقع خواب دوست داشتم یه جوری بقیه رو متوجه کنم که یه چیزی اذیتم میکنه مثلا تند تند نفس میکشیدم تا بقیه بفهمن 

اتفاقا یه روز بهم گفتن چرا دیشب اونجوری میکردی و من مطمین شدم اینا واقعیه و خیالاتی نشدم

سر کتاب چه جوری میگیرن؟

خودت که نمیتونی. به نظرم بری پیش سید بهتره تا فالگیر . دنبالش باشی پیدا میکنی. فقط نظرم رو گفتم. خودت فکر کن و تصمیم بگیر بری یا نه.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

انرژی که رو ابن مزخرفات میزارین رو زندگیتون بزارین

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کاش مضخرف بود!

کاشی وجود نداره 

مزخرفه 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)