2777
2789

یکی از فامیلامون، زمانی که ۱۹ سالم بود(سال ۹۵)، اومدن خونمون و منو برای پسرشون خواستگاری کردن، مامانِ پسره تو مراسم گفت که بچه ها یه مدت نامزد باشن(حالا میدونست که پدر من سنتیه و نامزدی رو قبول نداره)(قبلشم ۶ ماه با پسره در ارتباط بودم و مامانا میدونستن).

بابامم قبول نکرد که نامزد باشیم و گفت که الان میتونید تاریخ عقد رو مشخص کنید...💍

مامانِ پسره هم-بیخود- بهش برخورد و دو روز بعد از پایان مراسم با گوشی پسرش و از زبان پسرش برای من طومار نوشته بودن که مثلا بابات تحصیل کرده و مهندسه اما اینجوری رفتار میکنه و سر مراسم اینجوری لباس پوشیده و...و اینکه من الان شرایط عقد رو ندارم و یه جورایی متنشون بی احترامی بود!(چقدر گریه کردم)🥲💔.

خلاصه اینا ۴ سال با ما قهر بودن!!! تا اینکه سال ۹۹ بعد از ۴ سال، مامانش دوباره به مامانم گفته بود که نظر دخترتو بپرس و اگه جوابش مثبته، به پسرم قول بده و نشون بیاریم تا پسرم بره سربازی...🍃

مامانمم گفته بود بذار هر موقع پسرت شرایطش رو داشت بیاد خواستگاری و عقد کنن...(خودم با نشون موافق نیستم).

خلاصه الان که سال ۱۴۰۱ هست، هنوز پسرش سربازی نرفته، در صورتی که دو سال پیش مامانش میخواست از من قول بگیره!(البته کار پسرش آزاده و در آمد بالای ۱۵ داره).

باز مامانش یه مدت پیش به مامانم گفته بود یه قرار بذار تا بچه ها صحبتاشونو باهم کنن که دیگه مامانِ مامانِ فوت کرد.

چیکار کنم با اینا؟ خو میخواااای بیا عقد کن دیگه! نشون و قول چیه دیگه!!!

البته اینو بگم که از بچگی رو پسره کراش بودم 

اما اینا فازشون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن اینا بگیر نیستن

بگیرم باشن مامانه بدبختت میکنه با دخالاش

به خواستگارای دیگت فک کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگه مورد مناسبیه این دفعه مامانت رک بگه که میخواین زود عقد کنید ولی اگه باباتو راضی کنی ی چن ماهی رفت و آمد داشته باشید ۶ سال گذشته شاید باب میلت نباشه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خب سربازی زیاد مهم نیس حالا ک شغل ودرامدداره 

سربازی عقدکنه توهمین شهرخودتون میره 

واینک مادرتون بگ بهتره پدراشون باهم حرف بزنن من تو این مورد دخالت نمیکنم اینطوری یا میان یانمیان دیگ تکلیفتون مشخص میشه اگ نیومدن مادرت دفعه بعدش حرف نزده جوابشون کنه بگ دخترم قصد ازدواج نداره 

Empty sky
اووف چقدر صبر کردی ،نشون کنن بالاخره میگیرن دیگه ،از اول قبول کرده بودین الان سر خونت بودی 

ببین!

۵ سال پیش میخواست یه مدت کوتاه نامزد کنن چون شرایط عقد نداشتن 

یعنی هنوز بعد از ۵ سال، شرایطش جور نشده؟