2777
2789
عنوان

خواستگاری که بعد از ۴ سال برگشت 😝💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 28 پست
بنظرم جدی نگیرشون 

چون انگار مسخره کردن، میان یه حرف میزنن و میرن، کسی ک واقعا بخاد چون میترسه از دستت بده زود یا سربازیشو میره یا میاد عقد میکنه دیگه. یعنی چی اینقدر طولش دادن، گذاشتنت تو اب نمك

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مورد مناسبیه این دفعه مامانت رک بگه که میخواین زود عقد کنید ولی اگه باباتو راضی کنی ی چن ماهی رف ...

زیر بار عقد نمیرن فعلا 

همش حرف از نامزدی و نشون میزنه مامانش

خواستگار بهتر نداری؟! 

اگه نداری و دلت پیششه باهاش صحبت کن ببین این مدت کجا بودن چیکار میکردن چی شد که دوباره اومدن😁

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ببین! ۵ سال پیش میخواست یه مدت کوتاه نامزد کنن چون شرایط عقد نداشتن  یعنی هنوز بعد از ۵ سال، ...

طرف گفته میرم سربازی هنوز نرفته ، پتشون باد خورده 

پسرا باید یا از چیزی بترسن یا زیر دین باشن کارشون سریع جور کنن ، نامزد بودین دیگه مجبور بودن هر جوریه زودتر جمع و جورش کنن ،یه احتمال دیگه هم هست ،اینکه اصلا جدی نگرفتن و یه جورایی ذخیره ای 

زیر بار عقد نمیرن فعلا  همش حرف از نامزدی و نشون میزنه مامانش

خوب خودت نمیترسی یهو عقد کنی ازش شناختی نداری انچنان؟مثلا اگه گفتن عقد کنید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
طرف گفته میرم سربازی هنوز نرفته ، پتشون باد خورده  پسرا باید یا از چیزی بترسن یا زیر دین باشن ...

خب بره همون اصلیارو بگیره 

دیگه هی مامانش میاد واسه من نشون نشون میکنه که چی

بابا ما فامیلیم  عین کف دست همو میشناسیم

من ی مورد دیدم دوست خانوادگی بودن ولی الان کلی مشکل دارن فامیل اینا تضمین شناخت نیس میدونی چون روش کراشی گفتم همینا رو بگید وگرنه خواستگار دیگه ای داری رو اون فک کن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡