2777
2789

سلام دوستان امیدوارم این روزا حال دلتون خوب باشه 

کسی جدیدا لکه های قرمز ریخته به بدنش ؟ظاهرش مثل قارچ پوستی باشه ولی قارچ پوستی نیست 

چندتا دکتر رفتیم تشخیص ندادن میگن ممکنه اثرات کرونا یا واکسن کرونا باشه اختلال ایجاد کرده در سیستم ایمنی بدن 

چه دکتری بریم ؟ نگرانم الان یکماهه هستن 

جواباتونو میخونم عزیزان ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی شکم مربی باشگاه بود مثل آبله مرغان روم نشد ازش بپرسم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم بیماری لوپوس رو سرچ کن . ببین قرمزی پوستت مشابه اونا هست یا نه . با ایمونولوژیست باید مشاوره بشید 

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
عزیزم بیماری لوپوس رو سرچ کن . ببین قرمزی پوستت مشابه اونا هست یا نه . با ایمونولوژیست باید مشاوره ب ...

باشه عزیزم 

دکتر پوست هم رفتم تشخیص چندتا چیز داد اخرش به نتیجه نرسید گفت بیا نمونه برداریم 

عزیزم بیماری لوپوس رو سرچ کن . ببین قرمزی پوستت مشابه اونا هست یا نه . با ایمونولوژیست باید مشاوره ب ...

سرچ کردم این مدلی نیست از زیر پوسته لکه قرمز نقطه نقطه ای هست رو پوست صافه برجستگی و مرز و هاله نداره

سرچ کردم این مدلی نیست از زیر پوسته لکه قرمز نقطه نقطه ای هست رو پوست صافه برجستگی و مرز و هاله ندار ...

ببری پیش ایمونولوژیست بهتره.  احتمال زیاد مربوط به سیستم ایمنیته. یه سری سوالات دیگه همونجا ازت میپرسه و تشخیص میده 

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
نه رعایت شده  مثل خون زیر پوست نقطه نقطه هست

سلام گلم منم این مشکلو دارم توروخدااا بگو واسه شما چجوری بود ؟

واسه من سالی دوبار میزنه یک هفته ای محو میشه ، ریز و زیرپوستی هستن ، بشدت ریز ، روی بازوهام و شکمم متراکم میزنه نقطه نقطه اندازه نوک سوزنن ولی پر میزنه ، قرمزه 

دقیقا انگاری قطرات خون پاشیدن رو پوستم😭واکسن کروناهم نزدم کلا

از چیه یعنی؟😭😭😭

سلام گلم منم این مشکلو دارم توروخدااا بگو واسه شما چجوری بود ؟واسه من سالی دوبار میزنه یک هفته ای مح ...

منم روی پوستم یه جاهاییش خون مردگی قرمز میشه خود به خود میره ولی خیلی نگرانم. دیگه دکتر هم نمیرم شما نرفتین؟

یکی سر پا موند و رسید:)