سلام دوستان من یه خواستگاری دارم که به گفته خودش خیلی دوستم داره و واسم میمیره منم دوستش دارم 🙃 ولی واسه تحقیقات که رفتیم تو یک نفر هم از خانوادشون تعریف نکردن هیچ بد هم گفتن 🥺 البته ناگفته نمونه که چند تا خواهر و برادر داره که همشون طلاق داشتن و ازدواج دوم و سومشون هست الان 🤦♀️ و همه میگن که مادرشون زندگی بچه هاشو خراب کرده بچه هاشون به خاطر خانوادشون زن و شوهراشونو رها کردن و زندگی نکردن ☹️ما شهریم و اونا شهرستان و پسره گفته باید بریم نزدیک مادرم زندگی کنیم چون تنهاست ، چند بارم تو بحث هامون در صورتی که من از مادرش چیزی نگفتم ،بهم گفته از تو میگذرم ولی از مادرم نمیگذرم 🥺به نظرتون باید چیکار کنم ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
من بودم جواب رد میدادم دنبال دردسر برای خودم نمیگشتم
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡