2777
2789
عنوان

خاستگار عاشق ولی مشکل دار

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 49 پست

از این مادرها دیدم ادم بشو نیستن هر چندتا عروس بدبخت کنن باز باید حرف حرف اونا باشه یا باید بلا نسبت مثل خر سواریشون بدی یا یه زندگی پرتنش پردعوا حتی اگه شوهرت طرف خودت باشه

عزیز دردانه ی خدا🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدردت  نمیخوره تورو هم طلاق میده با یه بچه این مردک اعتبار نداره دکش کن بره خودتو بدبخت نکن دروغ میگه اگه واقعا بخوادت دین و دنیاشم ول میکنه مادر وخانوادش که سهله بعدم داری میگی خانوادشونو بخاطر مادرشون بهم زدن و طلاق گرفتن ایندت معلومه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

ردش کن

روز اول همه عاشقن و خوب

یه مدت بگذره تره هم خورد نمیکنن

عشق رو از فداکاری آدما میشه فهمید، وگرنه به زبون باشه همه بلدن چیزای قشنگ بگن

بعدم این که حاضر نیست از مادرش که زندگی همه بچه ها رو خراب کرده بگذره و میخواد نزدیکش بمونه، چن وقت دیگه ممکنه این مادر برای زندگی شما هم مشکل درست کنه

پس خودتو تو دردرسر ننداز

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اخه بهم میگه قسم میخوره که نمیزارم تو شهر ما سختی بکشی ، قول میدم و فلان و اینا با من خوشبخت میشی و خوشبختی به کدوم شهر زندگی کردن نیست دلت خوش باشه 😭 خیلی داغونم ،۱۰ سالم اختلاف سنی داریم ولی چون لیسانس داره فکر کردم شاید فهمیده باشه ولی نمی‌دونم اشتباه میکنم یا نه 😭

از تو میگذرم ولی از مادرم نمیگذرم.

چ پروووووووو

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
اخه بهم میگه قسم میخوره که نمیزارم تو شهر ما سختی بکشی ، قول میدم و فلان و اینا با من خوشبخت میشی و ...

تا منظورش از سختی چی باشه....

میخوای بدبخت شی با این ازدواج کن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...

البته اینم بگم مادرش و خانوادش هم راضی به ازدواج ما نیستن 🤦‍♀️ اینم میگه من به خاطر دل خودم میخوام تو رو بگیرم نمیذارم اذیت بشی وگرنه از تو بگذره میرم اونی که مامانم میگه میگیرم 

البته اینم بگم مادرش و خانوادش هم راضی به ازدواج ما نیستن 🤦‍♀️ اینم میگه من به خاطر دل خودم میخوام ...

وای وای😂😂گل بود به سبزه هم آراسته شد

نمیدونم با این وضعیت چرا هنوزم دودلی

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...