2777
2789
عنوان

خاستگار عاشق ولی مشکل دار

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 49 پست

ما یه فامیل دور بی شرفه گاو داشتیم اول اومد دست گذاشت رو دختر عمم ، دختر عمم ۲ تا خاستگار همزانان داشت یکی همون بی شرف بود یکی هم پسر خالش اینا قبول کردن با اون بی شرف  ازدواج کنن بعد گفتش نمیخوامش ( ننه ش انتخاب کرده بود همه ی اینا رو ها )

بعد رفت یه دختره رو گرفت باهاش اذواج کرد جهزیه اینا خرید ( با کمک ننه ش طلاقش داد )

اینا خیلی راحت با احساسات یه دختر بازی میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینم بگم مادرش و خانوادش هم راضی به ازدواج ما نیستن 🤦‍♀️ اینم میگه من به خاطر دل خودم میخوام ...

شیطانه میگه دست بندازم این دهنه منه جر بدم من😐

نکن نکن نکن ببین چندبار گفتم خودتو بددددددبخت نکن 🤨

میگه من مثل خواهر و برادرام نیستم ولی چیزایی که مردم از زمان طلاق خواهر برادراشون میگن همین حرفایی که این به من میگه ، اونام به زناشون و سوهراشون میگفتن من عاشقتم ولی مامانمو چیکار کنم 😭 

عاشقشم خیلیییییی نمی‌دونم چجوری باید فراموشش کنم 😭 

هیچی ازدواج کن باهاش

بعد که هزار بلا اومد سرت و همه جوونیت از دس رفت و اومدی اینجا تاپیکاشو زدی، عشقت به نفرت تبدیل میشه

برا خودت میگم آجی و اِلا زندگیته اختیارشو داری

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...

بحث می‌کنیم ازش متنفر میشم ولی باز میاد میگه منو اذیت نکن من دوستت دارم عاشقتم باز دلم میلرزه 😭 میاد کلا تخریبم میکنه با حرفاش بعد یه عشقم قلبم میگه باز متحول میشم ☹️🥺