2777
2789
عنوان

امروز کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 89 پست
باردار  ویار  حالت تهوع  درحال بازسازی منزل  بچه کلاس اولی و مشقات الانم خو ...

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

بچه ها شرمنده دخترم خوابید برم خودمو حاضر کنم برای خونه مادر شوهر اگ  پستاتونو  دیر جواب دادم بعدا همشونو با جون و دل میخوونم‌و جواب میدم ببخشید ناراحت نشیدااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لباس مجلسی عروس میپوشه دامادم لباس اسپرت بله مهمان وشام وناهاروبزن بکوب

اوووف با این هزینه های کمر شکن خیلی رسم سخت و سنگینی دارین هااااا

خونه مامانم 

خوش بحالت قشنگ ترین جا امن ترین جا گرم ترین جا ک هیچ وقت تکراری هم نمیشه همیشه از سری قبل مشتاق تری ک بری خونه مامانه چقد خوبه دوس دارم هر روز یا روز درمیون برم

فعلا خونه..برا نماز مغرب و عشا میریم امامزاده..بعدم خونه مامانبزرگم😄

امامزاده کدوم شهر؟؟خوش بحالت التماس دعا 

خوش بحالت قشنگ ترین جا امن ترین جا گرم ترین جا ک هیچ وقت تکراری هم نمیشه همیشه از سری قبل مشتاق تری ...

عزیزم زنده باشن الهی ♥️ هر وقت دلتنگم میام اینجا در هفته دو سه روز میام چون جای دیگه ای ندارم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
اصفهان.جات همه خالی❤️

خیلی تعریفشو شنیدم باید حتما یکبار بیام.یک چنتا عکس میگیری اگ رفتی برام بفرست ممنون میشم ببینم چ شکلیه اگ تونستی و دوس داشتی

عزیزم زنده باشن الهی ♥️ هر وقت دلتنگم میام اینجا در هفته دو سه روز میام چون جای دیگه ای ندارم

من فقط پنج شنبه ب پنج شنبه میرم خونه مامانم جمعه هم خونه مادر شوهرم میرم بقیه هفته خونه ایم دیگه

خیلی تعریفشو شنیدم باید حتما یکبار بیام.یک چنتا عکس میگیری اگ رفتی برام بفرست ممنون میشم ببینم چ شکل ...

حتما عزیز دلم چرا که نه...خیلی زیباست.پرنده ها آزادن میان پیشمون از دستمون غذا میخورن.طاووسا میان کنارمون پرنده ها گاهی میان رو دستمون😍

حتما بیا.الان خیلی قشنگه و اردیبهشت

حتما عزیز دلم چرا که نه...خیلی زیباست.پرنده ها آزادن میان پیشمون از دستمون غذا میخورن.طاووسا میان کن ...

وااااای راست میگی آزادن؟؟چ‌جالب اونکق شما بارداری نترسی یک وقت ازشون مواظب باش.دستت درد نکنه

وااااای راست میگی آزادن؟؟چ‌جالب اونکق شما بارداری نترسی یک وقت ازشون مواظب باش.دستت درد نکنه

جز عقاب و وحشیاشون و یه سری دیگه.بقیه آزادن.خیلی قشنگه.نه اصلا اذیت نمیکنن کلی مهربونن همشون.

قربونت برم.داریم میریم حتما میگیرم.