2777
2789
عنوان

امروز کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 89 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی تعریفشو شنیدم باید حتما یکبار بیام.یک چنتا عکس میگیری اگ رفتی برام بفرست ممنون میشم ببینم چ شکل ...

ببخشید عزیزم نتونستم عکس بگیرم از بس گریه کردم قبلش همه چی یادم رفت🥺☹️

اینا ارشیوه آما حتما بیاین خیلی قشنگه.کنارش آکواریوم شیشه ای و باغ خزندگان هم هست خیلی حال خوبی داره...تشریف بیارید خونه هم دارید اینجا🥰

ببخشید عزیزم نتونستم عکس بگیرم از بس گریه کردم قبلش همه چی یادم رفت🥺☹️ اینا ارشیوه آما حتما بیاین ...

ن من مشهدی ام خونه نداریم.چطور شد گریه کردین خدایی نکرده چیزی شده اخه قبلش گفتین میرین سونو چیزی شده

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
ن من مشهدی ام خونه نداریم.چطور شد گریه کردین خدایی نکرده چیزی شده اخه قبلش گفتین میرین سونو چیزی شده

عزمزمه منظورم این بود خونه ی ما هست🥰

راستش یکی بود بچش سقط شده بود خیلی گریه میکرد داد میزد زجه زد😔😭

خدا در وشکر همه چی خوب بود و نی نیا موقع سونو خواب بودن❤️

عزمزمه منظورم این بود خونه ی ما هست🥰 راستش یکی بود بچش سقط شده بود خیلی گریه میکرد داد میزد زجه زد ...

نی نی ها؟؟؟؟دو قلو داری؟؟چی هستن اسمم براشون اتخاب کردی؟؟آها خدا رو شکر فک کردم خدایی نکرده برا بچه خودتون چیزی گفتن.دست گلت درد نکنه عزیزم لطف داری برا تعارف منزل.....خیلی ممنون خانومی

نی نی ها؟؟؟؟دو قلو داری؟؟چی هستن اسمم براشون اتخاب کردی؟؟آها خدا رو شکر فک کردم خدایی نکرده برا بچه ...

با اجازه🥰 دختر و پسر

پسرم ایلیا دخترم اسم نداره هنوز

از این تعارفای واقعی بودا...خونه ما هم محله ناژوان اصفهانه و خیلی قشنگه.غریبه نبستی خلاصه عزیزم❤️

با اجازه🥰 دختر و پسر پسرم ایلیا دخترم اسم نداره هنوز از این تعارفای واقعی بودا...خونه ما هم محله ...

خیلی ممنون دست گلت درد نکنه یک شوهری دارم ک هیچ جا نمیره میگه مزاحم نشیم شمال ک میریم خونه عمو عمه اونجا دارم نمیره میگه مزاحم‌میشیم میره خونه اجاره میکنه.عزیزم‌ ب سلامتی دو قلوهاتون بدنیا بیان خوش قدم‌خوش نام‌و خوش روزی باشن.ایلیا ب هلیا و پریا اینا هم میاد 😁

خیلی ممنون دست گلت درد نکنه یک شوهری دارم ک هیچ جا نمیره میگه مزاحم نشیم شمال ک میریم خونه عمو عمه ا ...

عزیزم.ایشالا همیشه به گشت و گذار باشید کلی خوش بگذرونید و بخندید.

آره این دوتا مد نظرمون هست. ممنون که کمک دادی عزیز دلم☘️😘

عزیزم.ایشالا همیشه به گشت و گذار باشید کلی خوش بگذرونید و بخندید. آره این دوتا مد نظرمون هست. ممنون ...

خواهش میکنم‌یادم‌ باشه در آینده نزدیک بگم‌ عکس فندوقاتو برام بفرستی.انشاله بسلامتی زایمان کنی و بچهاتو بگیرب بغلت

امامزاده کدوم شهر؟؟خوش بحالت التماس دعا 

من اصفهانم..امامزاده شاه‌میر حمزه

محتاجیم بدعا عزیزم🧡

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای