2777
2789
عنوان

امروز کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 89 پست

فعلا خونه..برا نماز مغرب و عشا میریم امامزاده..بعدم خونه مامانبزرگم😄

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

مامانم و خانواده همه رفتن دعا خونه خالم 

من موندم خونه نرفتم بشینم برنامه ریزی کنم واسه کنکور😐

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عمه شوهرم از سوئد اومده همه شام دعوتیم خونشون پسرمم سه ماهشه تاحالا مهمونی نبردم نگرانم همش

اوه خوبه پس ن انشالله اذییت نمیکنه منم دخترم ۹ ماهشه برا اولین بار بردمش عروسی نگران بودم اما کلی دست میزد و خوشحال بود

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
تو استانبول  دارم نی نی سایت میخونم

دمت گرم خوش بگذره جای منم خالی کن خیلی دوس دارم بیام استانبول.......

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️