2777
2789
عنوان

ترشح تخمک گذاری

111 بازدید | 9 پست

سلام ببخشید بابت سوالم.. تو روز های تخمک گذاری میگن ترشح بی رنگ و لیز و کشدار هست.. میخواستم بپرسم وقتی این ترشح رو دیدیم یعنی روزی که بیشترین بود یعنی بعدش میخواد تخمک گذاری انجام بشه ؟ یا تخمک گذاری تموم شده یا در حین آزاد شدن تخمک هست؟؟؟؟ یعنی اگه روزی که این ترشح رو دیدیم اقدام کنیم یا بعدش درسته؟؟ یا دیگه تخمک گذاری تموم شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز۱۲تخمک معمولا شروع ب آزاد سازی میشه اگه ت این تایم بود اقدام کن

آخه روز تخمک گذاری هر کسی متفاوت هست.. ولی من روز ۱۵ سیکلم هستم که امروز صبح دیدم.. اگه شب اقدام کنم تموم نشده که تخمک گذاری؟؟؟

آخه روز تخمک گذاری هر کسی متفاوت هست.. ولی من روز ۱۵ سیکلم هستم که امروز صبح دیدم.. اگه شب اقدام کنم ...

نه تموم نشده برای هرکس متفاوته و ممکنه هرماه متفاوت باشه اگه شرایط داری برو سونو

نه تموم نشده برای هرکس متفاوته و ممکنه هرماه متفاوت باشه اگه شرایط داری برو سونو

نه این ماه کلا اقدامم بهم ریخت از اول ماه فقط ی بار تونستم اقدام کنم الانم هم مریض شدم هم روزه هستم امیدوارم تخمک گذاریم تموم نشده باشه. یکم زیر دلم درد هم داره