2777
2789
عنوان

مامانم همه جا منو کوچیک میکنه

398 بازدید | 18 پست

نمیگم شغلم چیه ولی شغل خوبی دارم درآمد خوبی هم دارم

ولی مادرم هر چند وقت یه بار خونه فامیلا که میره میپرسن من چیکار میکنم 

میگه نه صبح تا شب کار میکنه پول زیادی هم نمیگیره یا میگه کلا من شغلم یه چیز دیگس یه جایگاهی ده تای جایگاه خودم پایین تر

نمیدونم چرا میره این حرفارو میزنه آبروی منو ببره

بعدشم زنگ میزنه بهم میگه آره رفتم به فلانی اینجوری گفتم😐

خیلی رفتارش اذیتم میکنه گفتم من اصلا نمیخوام در مورد من با هیچ کس حرف بزنی

اون موقع ها هم که مجرد بودم خونه خودمون همیشه میرفت پیش بقیه مینشست میگفت ما بدبختیم نداریم فلانیم

در صورتی که ما وضع مالیمون خوبه پدرم همیشه از هیچی دریغ نمیکرد تو زندگی

الانم بعد ازدواج هم دست از سرم برنمیداره

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مامان من عقل تو سرش نیست 

بهش بگی اینو بگو چندین بارم تکرار کنی باز میبینی مثل خنگار یچی دیگه گفته ابروتو برده اخرشم میخنده بدتر حرص میخوری 

همیشه مامانای زرنگ بقیه را دیدم حسرت خوردم 

کلا یک سری ها عادت دارن و اخلاقشونه که همیشه بگن نداریم جون فک میکنن بقیه چمشون میکنن زنداداش من اینجوری ماهی۱۰۰ میلیون به بالا درامدشونه ( پیج بلاگری داره) و همیشه میناله و ازونور همیشه لباسای گرون پ مارک و گوشی۵۰ میلیونی و مسافرتای گرون ازینور‌همیشه میگ‌نداریم‌وای این ماه چجوری قسط بدیم به شعور ادم توهین میکنن انگار ادم میخواد ازشون بگیره پیش خودشون نمیگن طرفی که داریم بهش این دروغو میگیم‌وقتی میبینه وضع زندگیه مارو پس میدونه دروغ‌میگیم‌چرا خودمونو ببریم زیر سوال و دروغ بگیم؟!

میخادچشمت نزنن

آخه به چه قیمتی

بعد وقتی همون فامیلا رو میبینم میگن آخی شنیدم مثلا حقوقت کمه یا خیلی سخت کار میکنی و از این حرفا

به خدا من این همه درس خوندم زحمت کشیدم به جای خوب رسیدم مامانم بره آبرومو ببره

مثل مامانمه

داشتم واسه زن عموم میگفتم بیچاره اونا که پول ندارن تو اوضاع درآمد ندارن باید به فلانی یکم مالی کمک کنیم

مامانم شروع کرد قصه گفتن نه تو خودت پول نداری😐حال شکرخدا ما وضعمون خوبه

یا همیشه آه و ناله میکنه من بدبختم من فلانم بابات پول نمیده اما بابام تا حالا بهش ن نکفته وضع خودشونم خوبه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

عزیزم حرص نخور بعضی پدر و مادرها اینجورین تو سر بچشون میزنن دنبال دلیلشم نباش....  یه جو ...

قبول دارم

بهش هم میگم دعوا میکنه باهام 

میگم مامان مردم پز دخترشونو میدن میگن به جای خوب رسیده تو میری حرفایی میزنی بقیه فکر میکنن من گدایی سر چهارراه میکنم

مثل مامانمه داشتم واسه زن عموم میگفتم بیچاره اونا که پول ندارن تو اوضاع درآمد ندارن باید به فلانی ی ...

دقبقااااااا

منم لباسی که نمیپوشم مبخوام به کسی بدم بپوشه میگه نکننن 

خسیسه به خدا نمیدونم اصلا درکش نمیکنم

قبول دارم بهش هم میگم دعوا میکنه باهام  میگم مامان مردم پز دخترشونو میدن میگن به جای خوب رسید ...

اره درکت میکنم منم اینجوریم

البته این ک بچه ها میگن ممکنه اینجوری میگی ک چشم نخوری ولی بعیده این باشه با توجه ب اطلاعاتی ک دادی

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠