2777
2789
عنوان

دلم کباب شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 52 پست
ان شالله  ولی ما هم شاید داریم ازمایش میشیم با دیدن این صحنه ها. من خودم همش دارم میپرسم نکنه ...

دقیقا، من دستبند طلایی که سر عقد برام خریدن رو پیش یکی از آشنا ها دست نمیکنم، چون میدونم نداره حسرت میخوره

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
چی میگی عزیز من وقتی میگه پدرش کارگره و لباسم نداره یعنی قطعا وضع خورد وخوراکشم خوب نیست یعنی نمیتو ...

خب نمیشه که گفت قشر کارگر ‌کلا بچه دار نشه!

یا اگه خدای نکرده یه پولداری ورشکست شد خودشو و بچشو بکشه؟

حرف من اینه که هر بچه ای با شرایط خوب یا بد بزرگ میشه و شاید بتونه از همون دل قشر کارگر یه پزشک یه وکیل یه معلم دربیاد حتی پدرمادرشو خودشو ارتقا بده

اینکه بچه داشتن رو فقط برای قشر مرفه جامعه بدونیم و بگیم بقیه بچه دار نشن فقط کار کنن و بدون بچه تا پیری بمونن و منتظر مرگ باشن تا یکی دیگه رو بدبخت نکنن!!

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، من دستبند طلایی که سر عقد برام خریدن رو پیش یکی از آشنا ها دست نمیکنم، چون میدونم نداره حسرت ...

وای گفتی طلا یادم افتاد کلی طلا دادم به یه از خدا بی خبر که هنوز بهم نداده بعد چندین ماه. امیدوارم به حق این شب عزیز حضرت محمد به دلش بندازه بیاره واقعا توان شکایت و دادگاه و پاسگاه رفتن ندارم

وای گفتی طلا یادم افتاد کلی طلا دادم به یه از خدا بی خبر که هنوز بهم نداده بعد چندین ماه. امیدوارم ب ...

وای چرا؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
خب نمیشه که گفت قشر کارگر ‌کلا بچه دار نشه! یا اگه خدای نکرده یه پولداری ورشکست شد خودشو و بچشو بکش ...

اره بوده بچه هایی که پدر مادرشونو کشیدن بالا ولی مطمئن باش همشوووون از لحاظ روحی داغون و بیمار و عقده ای بودن 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
شما که اینقدر به دست خدا اعتقاد داری بگو دست بچه های بد سرپرست وبی سرپرست و کودکان کار رو هم بگیره:)

خدا برای همه است

همین که من رو افریده که در حد توانم بهشون کمک کنم هم دست خداست

شاهم تا جایی که میتونین کمک کنین ...

لایک نکنید🙂‍↔️