2777
2789
عنوان

دلم کباب شد😭

563 بازدید | 52 پست

امروز جشن تولد خواهر کوچیکه دوستم دعوت بودم، دختر یکی از آشنا هامون هم اونجا بودش، دلم براش کباب شد، همه دختر کوچولو ها دامن های پفی پوشیده بودن،اون یه تونیک ساده، طفلکی با حسرت به لباسای بقیه نگاه میکرد، هفت سالشه همش، طفلی باباش کارگره، به زور دستشون به دهنشون میرسه خیلی پول واسه لباس خریدن ندارن... دنیای کثافت خیلی بی‌رحمه 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

کاشکی خودم داشتم واسش لباس می‌خریدم، بهش هدیه می‌دادم، دستم برسه صد درصد این کارو میکنم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش هرکی پول نداره به اذن خدا بچه دار نشه هروقت وضعش بهتر شد بچه دار بشه

ناخواسته بوده طفلک

ان شاءالله خدا بخاطر این دل بزرگی که داری برکت میده به زندگیت تا بتونی دستشونو بگیری.

حالا تو که غریبه‌ای اینجور دلت سوخته ببین بیچاره پدر و مادرش مخصوصا پدرش چقدرررر سختشه

۹۰ درصد این حس ها اشتباهیه بچه اصلا حواسشم نیست

شنیدم داشت در گوش مامانش میگفت منم از این لباسا میخوام، طفلی این قدر مؤدبه بلند نگفت، مامانش بنده خدا فهمید من شنیدم خیلی خجالت کشید

چرا همچین چیزی میگی؟شاید یکی هیچوقت وضعش خوب نشد باید حسرت به دل بچه هم باشه؟

اون بچه آدم نیست؟دل نداره؟لباس خوشگل نمیخواد؟غذای خوب نمیخواد؟آینده نمیخواد؟

حال ما خوب است اما تو باور نکن
لباس پفی خیلی گرون شده من رفتم واسه دخترم بخرم ۶۰۰ تا ۸۰۰ بودن انقده گشتم تا ساده پیدا کردم خریدم ۳۰ ...

همونو بگو ، یه هفته دیگه تولدشه من اون قدر پول ندارم😅😐

شنیدم داشت در گوش مامانش میگفت منم از این لباسا میخوام، طفلی این قدر مؤدبه بلند نگفت، مامانش بنده خد ...

مامانش یکم زرنگ باشه میتونه یه پیرهنی چیزی برا دخترش بدوزه

هیچ هنری نداره؟

لایک نکنید🙂‍↔️