fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان دلم کباب شد😭 563 بازدید | 52 پست امروز جشن تولد خواهر کوچیکه دوستم دعوت بودم، دختر یکی از آشنا هامون هم اونجا بودش، دلم براش کباب شد، همه دختر کوچولو ها دامن های پفی پوشیده بودن،اون یه تونیک ساده، طفلکی با حسرت به لباسای بقیه نگاه میکرد، هفت سالشه همش، طفلی باباش کارگره، به زور دستشون به دهنشون میرسه خیلی پول واسه لباس خریدن ندارن... دنیای کثافت خیلی بیرحمه این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1401/07/21 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 کاشکی خودم داشتم واسش لباس میخریدم، بهش هدیه میدادم، دستم برسه صد درصد این کارو میکنم این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
maghzeraddade عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3389 کاش هرکی پول نداره به اذن خدا بچه دار نشه هروقت وضعش بهتر شد بچه دار بشه حال ما خوب است اما تو باور نکن
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32886 برای تولد خودش براش لباس پفی هدیه بگیرین دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8009 ۹۰ درصد این حس ها اشتباهیهبچه اصلا حواسشم نیست لایک نکنید🙂↔️
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 کاش هرکی پول نداره به اذن خدا بچه دار نشه هروقت وضعش بهتر شد بچه دار بشه ناخواسته بوده طفلک این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مامان_فاطمه_هستم عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 240 لباس پفی خیلی گرون شده من رفتم واسه دخترم بخرم ۶۰۰ تا ۸۰۰ بودن انقده گشتم تا ساده پیدا کردم خریدم ۳۰۰ تومن 😑
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5101 کاش هرکی پول نداره به اذن خدا بچه دار نشه هروقت وضعش بهتر شد بچه دار بشه چرا همچین چیزی میگی؟شاید یکی هیچوقت وضعش خوب نشد باید حسرت به دل بچه هم باشه؟ در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
zozila عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 3277 ان شاءالله خدا بخاطر این دل بزرگی که داری برکت میده به زندگیت تا بتونی دستشونو بگیری.حالا تو که غریبهای اینجور دلت سوخته ببین بیچاره پدر و مادرش مخصوصا پدرش چقدرررر سختشه
maghzeraddade عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3389 ناخواسته بوده طفلک وآسه همون میگم به اذن خدا دیگه حال ما خوب است اما تو باور نکن
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 ۹۰ درصد این حس ها اشتباهیه بچه اصلا حواسشم نیست شنیدم داشت در گوش مامانش میگفت منم از این لباسا میخوام، طفلی این قدر مؤدبه بلند نگفت، مامانش بنده خدا فهمید من شنیدم خیلی خجالت کشید این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
نیل۸۳ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 1062 چرا همچین چیزی میگی؟شاید یکی هیچوقت وضعش خوب نشد باید حسرت به دل بچه هم باشه؟ اره واقعا گناهه بچه هایی که عقده دار بزرگ میشن
maghzeraddade عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 3389 چرا همچین چیزی میگی؟شاید یکی هیچوقت وضعش خوب نشد باید حسرت به دل بچه هم باشه؟ اون بچه آدم نیست؟دل نداره؟لباس خوشگل نمیخواد؟غذای خوب نمیخواد؟آینده نمیخواد؟ حال ما خوب است اما تو باور نکن
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 لباس پفی خیلی گرون شده من رفتم واسه دخترم بخرم ۶۰۰ تا ۸۰۰ بودن انقده گشتم تا ساده پیدا کردم خریدم ۳۰ ... همونو بگو ، یه هفته دیگه تولدشه من اون قدر پول ندارم😅😐 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8009 شنیدم داشت در گوش مامانش میگفت منم از این لباسا میخوام، طفلی این قدر مؤدبه بلند نگفت، مامانش بنده خد ... مامانش یکم زرنگ باشه میتونه یه پیرهنی چیزی برا دخترش بدوزههیچ هنری نداره؟ لایک نکنید🙂↔️