2777
2789
عنوان

دلم کباب شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 52 پست
الان میان میگن مگه بچه برا پولداراس😒😒😒😒

والا چی بگم، حالا کاریه که شده، منم سعی میکنم ببینم کاری از دستم بر میاد واسش بکنم یا نه، گاهی وقتا خس میکنم انسانیت توی ما ها خیلی وقته مرده

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا من از وقتی ۷ سالم بوده اصفهان نیومدم😅

باور کن الان بدهکارم وگرنه شماره کارتت میگرفتم قبل تولدش یه دست لباس براش بخری. یه حالی شدم تاپیکت خوندم کاش بتونی یه پولی جور کنی خوشحالش کنی 🥺

انقد به افکارت مطمئن نباش  همه چیز که دنیوی نیست امادگی برای بچه دار شدن خیلی مهمه ولی لباس م ...

بابا بس کنید همش شعار شعار شعار نمیدونم چرا خسته نمیشید از شعار دادن حاضرید یه آدم بدبخت تحویل جامعه بدید ولی بساط فرزند اوریتون همیشه برقرار باشه

حال ما خوب است اما تو باور نکن
مگه به زرنگیه؟ از قیمت پارچه خبر داری؟ یا قیمت چرخ خیاطی؟ بعدم اگه از اول وضعشون خوب نبوده از کجا ...

من خودم قیمت کردم چرخ خیاطی الان از دو سه تومن شروع میشه به بالا

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
مگه به زرنگیه؟ از قیمت پارچه خبر داری؟ یا قیمت چرخ خیاطی؟ بعدم اگه از اول وضعشون خوب نبوده از کجا ...

منظورم یه کاری دست و پا کردن بود که بتونه زندگی بهتری بسازه

که گفتن مشکل جسمی دارن...

لایک نکنید🙂‍↔️

باور کن الان بدهکارم وگرنه شماره کارتت میگرفتم قبل تولدش یه دست لباس براش بخری. یه حالی شدم تاپیکت خ ...

الهی عزیزم، غصه نخور، دعا کن شب عیدی خدا سفره هیچ کس رو خالی نذاره

خیلی دنیا بی‌رحمه، از وقتی اومدم خونه همش یادش می‌افتم گریه ام می‌گیره،شاید مشکل از منه، از وقتی بچه بودم دل نازک بودم🥲

بابا بس کنید همش شعار شعار شعار نمیدونم چرا خسته نمیشید از شعار دادن حاضرید یه آدم بدبخت تحویل جامعه ...

حرف شما بیشتر شعاری بود ها!

من به دست خدا اعتقاد دارم شما ندارین 

بعد هم اینکه یه نفر یه تفکری داره یه نفر یه تفکر دیگه ای دلیل نمیشه هیچکدوم غلط باشه

لایک نکنید🙂‍↔️

منظورم یه کاری دست و پا کردن بود که بتونه زندگی بهتری بسازه که گفتن مشکل جسمی دارن...

مطمئن باش اون پدر و مادر خییییلیییی بیشتر از من و شما دلشون به حال زندگی و بچشون میسوزه ولی حتما راهی ندارن که توی این وضعیتن دیگه

خدا ان شاءالله بهشون برکت بده

انقد به افکارت مطمئن نباش  همه چیز که دنیوی نیست امادگی برای بچه دار شدن خیلی مهمه ولی لباس م ...

چی میگی عزیز من

وقتی میگه پدرش کارگره و لباسم نداره یعنی قطعا وضع خورد وخوراکشم خوب نیست یعنی نمیتونه برای تحصیلیشم هزینه کن و هزاررررر تا چیز دیگه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
فکر همه جاشم که کردی

مامانم واسه جهاز خواهرم خریده ۳ تومن از این ژانومه ها

حرف شما بیشتر شعاری بود ها! من به دست خدا اعتقاد دارم شما ندارین  بعد هم اینکه یه نفر یه تفکر ...

شما که اینقدر به دست خدا اعتقاد داری بگو دست بچه های بد سرپرست وبی سرپرست و کودکان کار رو هم بگیره:)

حال ما خوب است اما تو باور نکن
الهی عزیزم، غصه نخور، دعا کن شب عیدی خدا سفره هیچ کس رو خالی نذاره

ان شالله 

ولی ما هم شاید داریم ازمایش میشیم با دیدن این صحنه ها. من خودم همش دارم میپرسم نکنه اه کسی گرفتتم که گاهی انقد گره میفته تو کارام نکنه یه موقع از جلو نیازمند حواسم نبوده بی تفاوت رد شدم. نکنه تو مدرسه یا خوابگاه جلو کسی چیزی خوردم دلش خواسته :( چیزی یادم نمیاد ولی امیدوارم گناهی گردنم نباشه. این جور مواقع عرش خدا میلرزه