شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 عنوان ی سوال:/ 319 بازدید | 26 پست اگه از خوابگاه انصراف بدم پولمو بر میگردونن بعد میتونم ی اتاق دیگ رزرو کنم علیا!؟کافی نتی ک رفتم اشتباهن اتاق ۱۴ نفره برام گرفته هزینه ی یه سال و هم داده:] همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:) 1401/07/21 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگی_م عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 20398 فقط اسم کاربریت اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
clever۲۰ عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1267 صب کن قبل از هر چیز...مسئول کافی نتو با سنگ بزن😂😂 من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙
شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 فک کنم مغز کافی نتیه خله فک نکن مطمن باش:) همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
cutegirl00 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 1648 14 نفرهوای چ قدر دانشگاه ی شهر دیگه سختهههههمخصوصا اینکه مجبور شی باهاشون زندگی کنی
شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 صب کن قبل از هر چیز... مسئول کافی نتو با سنگ بزن😂😂 با قمه هم بزنم دلم خنک نمیشه:) همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 به کافی نت بگو گندتو جمع کن آشناس نمیشه بعدشم مهلت رزرو خوابگاهم تموم شده:) همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
فرشته_1995 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 1963 اسی دقیقا سوال منو گفتیییییچطوری از کدوم سایت رزو خوابگاه کردی اصلا؟؟؟؟ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤ لینک حذف تاپیک بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 14 نفره وای چ قدر دانشگاه ی شهر دیگه سختههههه مخصوصا اینکه مجبور شی باهاشون زندگی کنی اونمممم با ۱۴ نفر و ۲۰ساعت از شهر خودت دور باشه:] همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
فرشته_1995 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 1963 اونمممم با ۱۴ نفر و ۲۰ساعت از شهر خودت دور باشه:] خوابگاه خصوصی؟ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤ لینک حذف تاپیک بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
cutegirl00 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 1648 اونمممم با ۱۴ نفر و ۲۰ساعت از شهر خودت دور باشه:] سخته خداییمن دانشگاه میرم میام خونه پارم از خستگی چ برسه ی شهر دیگ
شیاف مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1738 اسی دقیقا سوال منو گفتییییی چطوری از کدوم سایت رزو خوابگاه کردی اصلا؟؟؟؟ اگه دولتی هستی برو تو خوده سایت دانشگاه قسمت اتوماسیون خوابگاه همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)