2821
2789
عنوان

ی سوال:/

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست

پول خوابگاهو که ترمی واریز میکردیم میتونی بری با مسیول خابگاه صحبت کنی چیزی نیس که بخاد مشکل باشه !!

احتمالا از این  واحدای سه تا اتاقیی باشه یه اتاق مثلا هشت نفره بعد دوتا اتاق دیگه پن شش نفره ولی بازم زیاده چهاااارده نفر   

چقد میچپونن تو یه اتاق   

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قمه هم بزنم دلم خنک نمیشه:)

بیا باهم بزنیم لعنتیو😂😂

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙
پول خوابگاهو که ترمی واریز میکردیم میتونی بری با مسیول خابگاه صحبت کنی چیزی نیس که بخاد مشکل باشه !! ...

آها 

خدا کنه واحدی باشه تصورع من ک میگه ی جایی شبیه سوله س با ۱۴نفر آدم:)

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
آها  خدا کنه واحدی باشه تصورع من ک میگه ی جایی شبیه سوله س با ۱۴نفر آدم:)

نهههه حتما واحدیه 

سوله مگه مرغداریه   

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
پ قمه رو بکش بیرون:]

چش چش🗡🗡🗡

بیا بریم😂🚶‍♀️🚶‍♀️

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙
نهههه حتما واحدیه  سوله مگه مرغداریه    

چ می‌دونم تو این مملکت که هیچی سرع جاش نیس:]

اگه با مسول خوابگاه حرف بزنم امکانش هست همون روزای اول اتاقمو عوض کنم:\

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792