2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج مقایسه پیش میاد؟

639 بازدید | 36 پست

بچه ها من شوهرمو خیییلی دوست دارما خیلی...ولی همش تو ذهنم مقایسش میکنم با بقیه ی مردا...مثلا میگم جرا قدش کوتاهه،چرا چشاش رنگی نیست و کلی چرای دیگه ...درحالی که همممیشه پشتم بوده و هوامو داشته قیافشم معمولیه نه زشته نه خوشگله قدش ۱۶۷ و بدنشم لاغره بینی و اجزای صورتشم خوبه پوستشم سفیده ولی خب چون باشگاه نمیره بدنش رو فرم نیست....خیلیم پولدار نیست ولی همممیشه هرچی بخوام برام میخره حتی ولسه انگشتر عقد که ۱۵ تومن بود به هر دری زد ولی نزاشت نظرم عوض شه و همونی که دوس داشتمو خرید....همیشه تو جمع قربون صدقم میره و خیلی مهربونه و همه از اخلاق خوبش تعریف میکنن...ولی خب من نمیدونم چرا ظاهرشو وضعیت مالیشو مقایسه میکنم و میگم کاش به خواستگار قبلیام جواب میدادم...چیکار کنم به نظرتون....یه خواستگار داشتم قد ۱۹۰ پولدار خوشتیپ و خوش هیکل ولی خب اتلاقش ببخشید گوه بودا گوه....جلو همه وقتی مینشست شرتش از پشت معلوم بود هیلی شل و ول خرف میزد....الان چیکار کنم از ذهنم بره و اینقد شوهرمو مقایسه نکنم خودمم دارم عذاب میکشم به خدا 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

دلیلش اینه که شما رضایت کافی در زندگی مشترک ندارید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ عاشق شوهرت بودی با کسی مقایسه ش نمیکردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
حالا اگر شوهرت اینجوری بود جرش میدادی

دقیقا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

تنها نیستی همه زنا همینن

اونم تو این شرایط سخت اقتصادی

من که همیشه شوهرمو با مردای پولدار مقایسه 

تو ذهنم مرد جذاب مردیه که خونه داره ماشین خوب داره 

خواهر شوهرم زشتو سیا سوختس ولی چون همه چی داره تو ذهنم جڋابه😐

😐 حالا چرا فقط بدیاش ب چشمت میاد خوبیاشو نمیبینی؟

قبلا مرغ همسایه غاز بود حالا خروس همسایه عقابه؟؟

ی ایرادایی میگی ک برا همه مردا هست چون مردا مثل پسر بچه هستن بعد از مامانشون زنشون جمعشون میکنه همونی شرتش ک میگی میزنه بیرون بهش بگو مواظب باش و اینا وقتی ب حرفت عمل کرد کلی ذوق میکنی