2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرم زن دوم گرفته

2039 بازدید | 53 پست

اینقدر تو خواب گریه کردم .ب داداشم‌میگفتم جدا شم میگفت ن نباید جدا شی عجب خوابی بود انگاری واقعیت💔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نمیدونم چون شنیدم همسایه مامانم پسر ۳۰ ساله رفته زن  دوم گرفته ‌ی بچه هم داشت 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدونه میزدی زیرگوشش😂

نبود خونه😂

تاثیر نی نی سایته

نمی‌دونم 

برو بخواب دوباره وادارش کن طلاقش بده

😅

وای منم هر از گاهی اینجوری خواب میبینم اینقد تو خواب گریه میکنم جیغ میزنم که صبحش واقعا از دست شوهرم عصبانی میشم و اصلا باهاش حرف نمیزنم. کاش بدونیم تعبیرش چیه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘