2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرم زن دوم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 53 پست
خواب بود بهش فک نکن

چون همیشه هم میگه خب گناه نکردن که منم حرص میخورم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من یه جا خونده بودم خانمه خواب دیده شوهرش زن دوم گرفته ، وقتی بیدار شد حسابی از خجالت شوهره دراومده بود😅😅😅

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چون شنیدم همسایه مامانم پسر ۳۰ ساله رفته زن  دوم گرفته ‌ی بچه هم داشت

وقتی به یچی فک میکنی بعدمیخابی خابشو میبینی 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

تعبیرش خوبه ینی مال و برکت زیاد میشه تو زندگیتون

چ عالی .ممنون تعبیرش گفتی عزیزم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
وقتی به یچی فک میکنی بعدمیخابی خابشو میبینی 

اره برای خانمش ناراحت بودم 

منم یسری همچین خوابی دیدم ولی کمدی بود بیشتر

توو خواب میگفتم ااا اخ جون زن گرفتی میشه دیگه نیای خونه کل تخت واسه من باشه😂

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
خدا قسمت هیچ بشری نکنه 

واقعا خیلی ناراحت کنندس.دختر عموی من ۳۲ سالشه همسرش زن  دوم گرفته واقعا عذاب آوره زندگیش 

منم خواب دیدم خیانت کرده آنقدر گریه کردم زنگ زدم بهش گفتم تو منو دیگ دوست نداری اونم میخندید😂😂😂😂

آخی عزیزم

منم یسری همچین خوابی دیدم ولی کمدی بود بیشتر توو خواب میگفتم ااا اخ جون زن گرفتی میشه دیگه نیا ...

😂 فکر تخت بودی