2777
2789
آمیییییین از ظهری که خوندم واقعا براش ناراحت شدم با چه خوشحالی از همسرش نوشته بود ولی ۴ ماه بعد نوشت ...

برامون دعاکنید خانمی خیلی .....من خیلی از انتخاب اشتباه میترسم چون امروزا اینقدر سن ازدواج پایین امده دخترا نگاهشون بچگانه شده ....واونایی نگاه درست دارن تحت فشارن ممکن ازاین فشار انتخاب اشتباه کنه

درسته راست میگی ولی من درحدی عذاب کشیدم میگم باهاش ازدواج بکنم به ارزوم برسم بعدم واقعا اگه ازم دلسر ...

فک میکنی عزیزم ازدواج کنی وجدا شی زندگیت به باد میره مخصوصا نگاه جامعه ما به ادم مطعلقه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی عزیزم ازدواج کنی وجدا شی زندگیت به باد میره مخصوصا نگاه جامعه ما به ادم مطعلقه بده

درسته گلم ولی من نیومدم تو ان دنیا که واسه مردم زندگی بکنم بزار نگاهشون بد باشه در عوضش من به ارزون رسیدم دیگه تا عمردارم حسرتشو نمیخورم هرچی باشه میگم خوب بهش رسیدم حسرت به دل نموندن 

من عزیزم دوبار حاجت گرفتم یه بار نگرفتم

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

نه عزیزم........مگه خواسته ای هم هست که شفاعتش برای امام حسین ع و براورده شدنش برای خدا سخت باشه؟

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

درسته گلم ولی من نیومدم تو ان دنیا که واسه مردم زندگی بکنم بزار نگاهشون بد باشه در عوضش من به ارزون ...

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد پ ...

سلام خوبین میشه برا منم دعا کنید مشکلاتم زود حل بشه زود ازدواج کنم لطفا