2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه لطفا شماره نائبتو به منم بدی بخدا زندگیم داره داغون میشه 

اره عزیز دلم

مرضیه خانوم.....بگید از طرف شیما تماس گرفتید

۰۹۱۳۱۷۱۹۰۵۸

ولی عزیزم نایب گرفتی باید خودتم رعایت کنی

نماز اول وقت 

ترک گناه

و هر روز صدقه دادن برای آقا امام زمان عج

انشااالله به حق آقا امام حسین ع گره از کارت باز بشه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
اره عزیز دلم مرضیه خانوم.....بگید از طرف شیما تماس گرفتید ۰۹۱۳۱۷۱۹۰۵۸ ولی عزیزم نایب گرفتی باید خ ...

ازت ممنونم عزیزم باشه همشونو انجام میدم فقط یه مشکلی دارم من خیلی به عشقم وابستم همشم  بخاطره اینه نمیتونم این چله رو بگیرم میترسم باطل بشه میترسم باهاش حرف بزنم چله باطل بشه 

اره عزیز دلم مرضیه خانوم.....بگید از طرف شیما تماس گرفتید ۰۹۱۳۱۷۱۹۰۵۸ ولی عزیزم نایب گرفتی باید خ ...

گلم واسه ۴۰ روز هزینش چند بود؟ مطمعن بودی که چله رو واست انجام میده؟ 

ازت ممنونم عزیزم باشه همشونو انجام میدم فقط یه مشکلی دارم من خیلی به عشقم وابستم همشم  بخاطره ا ...

عزیز دلم........چی بگم؟؟؟؟؟😔درکت میکنم

ولی خب......

باز هم میخوایی سوال کن.......هر چند جوابش مشخصه

امیدوارم اگه باهاش عاقبت بخیر میشی

بهش برسی

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
گلم واسه ۴۰ روز هزینش چند بود؟ مطمعن بودی که چله رو واست انجام میده؟ 

در مورد میزان هدیه با خودش صحبت بکن چون من چند سال پیش انجام داد برام و به خاطر رفاقت یکمم بیشتر بهش هدیه دادم

بله عزیزم مطمینم اگه مطمین نبودم هرگز خودم رو مدیون نمیکردم به کسی معرفی کنم

زیارت عاشورا .....در خواست از آقا امام حسین.....اینها مواردی نیستند که بشه خدای نکرده ازشون سو استفاده کرد