سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
سرکتاب و تاروت و امثالهم هیچ حقیقتی ندارن و خرافاتن
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
عزیزم من به سری چیزای ماورایی اعتقاد دارم و واقعا خوشو نشونم دادن
خب بهتره به اون موارد چرند و به قول شما ماورایی اعتقاد نداشته باشید عزیز دل
خب بهتره به اون موارد چرند و به قول شما ماورایی اعتقاد نداشته باشید عزیز دل
عزیزم یه سوال ازت بپرسم ناراحت نشی هااا... کلا چرا اینقدر فکرو ذکرت شده با اعتقادات مردم مبارزه کنی؟!!!!!! 😕موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.. تو میتونی خودتو فقط تغییر بدی.. زوری که نیس بزور میخوای اعتقادات خودتو بقبولانی به این و اون... 😑