2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@نی_نی_یار_پنج سرکتاب

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

سرکتاب و تارو‌ت و امثالهم هیچ حقیقتی ندارن و خرافاتن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیزم من به سری چیزای ماورایی اعتقاد دارم و واقعا خوشو نشونم دادن

خب بهتره به اون موارد چرند و به قول شما ماورایی اعتقاد نداشته باشید عزیز دل 

من چندماه پیش گرفتم دقیقا تمام حرفایی که گفت اتفاق افتاد

ن ک نشه خیلی چیزهارو دید 

ولی اگه خدا صلاح میدونست خودش نشون میداد

اگه کسی قدرتشو داشته باشه که گمون نکنم ب راحتی چنین شخصی پیدا کنید 

اون شخص از قدرت شیطانی استفا ه میکنه

خب بهتره به اون موارد چرند و به قول شما ماورایی اعتقاد نداشته باشید عزیز دل 

عزیزم یه سوال ازت بپرسم ناراحت نشی هااا... کلا چرا اینقدر فکرو ذکرت شده با اعتقادات مردم مبارزه کنی؟!!!!!! 😕موسی به دین خود عیسی هم به دین خود.. تو میتونی خودتو فقط تغییر بدی.. زوری که نیس بزور میخوای اعتقادات خودتو بقبولانی به این و اون... 😑

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏