2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 58 پست
منم خیلی خسته م ......داغونم داغون دور چشمام انقدی کبود شده و گود رفته ک آدم میترسه نگام کنه انقدم غ ...

رابطتونم کمه؟

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
این نسخع واسه همه پیاده شدنی نیست  یه سریا پدره گیر دارن و اون نمیزاره یه سریا هم شوهرشون مخال ...

دیگه بعد ازدواج با یه مرد بی محبت بهترین کار وقت گذاشتن برا خودشه

حتی بتونه دوتا کلاس هنری و باشگاهم بره خوبه.

زنای خونگی که مدام درحال پختو پز و بشوربساب و بچه،داری ن روحشون بیمار میشه،و افسرده ن اغلب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش حرف بزن اگ طلاق میده بچه رو میده جداشو.واس چی موندی البته اینم بگم مث شوهر منه.شوهر من خیانتم ...

طلاق میده اصلا مهم نیست براش اما بچه رو بهم نمی‌ده منم قلبمه بچم.من نمیتونم غرغر کنم تو ی ساختمونیم با خانوادش .این سریع از کوره در می‌ره شروع می‌کنه داد زدن اونام سریع میریزن روسرم ک چیشده

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
طلاق میده اصلا مهم نیست براش اما بچه رو بهم نمی‌ده منم قلبمه بچم.من نمیتونم غرغر کنم تو ی ساختمونیم ...

تموم گرفتاری ما زنا بچه هامونن.مردا هم میدونن وابسته ایم،تا میتونن سواستفاده میکنن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
کاش نازا بودم  طفلی بچم ک خدا دادتش بما همش جنگ دعوا نفرت

بمیرم ای خدا همچین بچه هایی گناه دارن...یکم کوتاه بیا بخاطر بچت یکم بهش برس حرف بزن شاید درست شد اگه نه که ولش کن لیاقت ندارع

از لحاظ جنسی شاید اونجوری که میخواد نمیرسی بهش . هم سن شوهر منه . ببین زیاد تو خونه بمونی مرد ازت زد ...

اصلا نمیتونم وقتی دلم بهش خوش نیست .

حتما تو هم اعتماد به نفستو از دست میدی با کارهای اون! بنظرم همچین مردایی کوته فکرن منم بین خواستگا ...

لباسای خوب میخره هم من هم برای بچه .اما بیرون اینا نمیبره .تو دختریم صدای خنده هام تا دو تا خونه اونورتر میرفت انقد شاد بودم الان خیلی داغونم

اجازه نمیده یعنی چی؟؟؟ مگه تو بچه ای که ازش اجازه بگیری؟ مگه فیلم بد تو گوشیش میبینه از تو اجازه م ...

حالا ساکتمو این وضعیتمه .حتی اختیار بچمم ندارم تو همه کاراش دخالت می‌کنه 

حالا ساکتمو این وضعیتمه .حتی اختیار بچمم ندارم تو همه کاراش دخالت می‌کنه 

عجب آدمیه

تو هم معلومه مظلومی، شوهرت دور برداشته😕

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

این نسخع واسه همه پیاده شدنی نیست  یه سریا پدره گیر دارن و اون نمیزاره یه سریا هم شوهرشون مخال ...

من تو ی ساختمونم با خانوادش.بخوام بیرون برم دو روز پشت سر هم روز دوم هزار تا بهم حرف میزنن پشت سرم

عجب آدمیه تو هم معلومه مظلومی، شوهرت دور برداشته😕

از ترس آبروم ،بخاطر بچم لال شدم .بخدا قیافه دارم قد بلند هیکل خوب اصلا نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه با من . بعضی وقتا میگم شاید از قصد عذابم میده که خودم برم