2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 58 پست
چطور بچه آوردی چه بد با زبون خوش حرف بزن باهاش یکم رابطه رو بهتر کن بچه گناه داره

کاش نازا بودم  طفلی بچم ک خدا دادتش بما همش جنگ دعوا نفرت

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی همچین زندگی هایی رو میبینم 

پیش خودم میگم ینی اینا الان از نظر خدا گناه نیس ولی دختروپسری که همو دوس دارن گناهه جفت هم باشن و بازهم باعقلم ب این میرسم که گناه چرته کلا 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو
خیلی بدبختم دلم برای خودم میسوزه 

افقا چون زیاد خونه میمونی دوستت نداره جدی میگم دیدممردا از زنی خوششون میاد که مثلا باشگاه میره و یا شنا یا... 

بیرون ب و و به خودتم برس دوست هم پیدا میکنی بعد میاد سمتت

کاش نازا بودم  طفلی بچم ک خدا دادتش بما همش جنگ دعوا نفرت

الان اوناییکه با سقط مشکل دارن اینجا لال مبشن 

جرات ندارن چیزی بگن 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

حتما تو هم اعتماد به نفستو از دست میدی با کارهای اون!

بنظرم همچین مردایی کوته فکرن

منم بین خواستگارا زیاد دیدم همچین شخصیتیو 

اعتماد به نفستو از دست نده

برای خودت و بچه ات بهترین لباسارو بخر باهم برین تفریح بیرون دوست پیدا کن  و خلاصه مستقل باش و به خودت برس

باهاش حرف بزن اگ طلاق میده بچه رو میده جداشو.واس چی موندی

البته اینم بگم مث شوهر منه.شوهر من خیانتم میکنه

منتهاظاهرا مقداری محبت الکی داره.و من سه تا بچه دارم ازش

و دو سه ساله اخلاقمم عوض شده راحت غر میزنم خودمو خالی میکنم.قبلش خیلی مظلوم بودم خیییلیییی.و اون خیلی عوضی بود.الان شرایطم بهتره.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
زیادی تو خونه موندی ، سرویس دادی ، پررو شده خونگی نباش، زیاد برو بگرد ، دوستای جدید و خوش گذرونی، ی ...

اجازه نمیده دوست و رفیق داشته باشم .خودمم عادت کردم به این روال ک همش خونه باشم .همیشه خونه تمیز مرتب و غذاش به راه لباساش شسته شده 

زن خونگی نباش برا خودت وقت بزار و لذت ببر

این نسخع واسه همه پیاده شدنی نیست 

یه سریا پدره گیر دارن و اون نمیزاره یه سریا هم شوهرشون مخالفه و اجازه نمیده 

1۹.  بهمن ماهی ام. 
اجازه نمیده دوست و رفیق داشته باشم .خودمم عادت کردم به این روال ک همش خونه باشم .همیشه خونه تمیز مرت ...

اجازه نمیده یعنی چی؟؟؟

مگه تو بچه ای که ازش اجازه بگیری؟

مگه فیلم بد تو گوشیش میبینه از تو اجازه میگیره؟؟؟

انقدر مظلوم نباش

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

چجور ادمیه  شخصیتشو توضیح میدی ؟ اگه برات سخت نیست جدا شو و بچتو بزرگ کن   تحقیر شدن حس ...

خیلی غد و مغرور و یک دنده س لجبازه .ما ماه ب ماه رابطه نداریم .خسیس نیست از لحاظ مالی اوکیه هر چی بخوام فراهم می‌کنه.خانوادمو خیلی بی محل می‌کنه .همیشه حرف حرف خودشه اصلا حرفای من مهم‌ نیست براش هیچ تاثیری نداره روش.خیلی مرد سالاره اینو همه میدونن.رفیق باز و اینا هم نیست .منم دوسدارم محبت کنه بهم نازمو بکشه اما نمیکنه اصلا

مام همینیم....خستم

منم خیلی خسته م ......داغونم داغون دور چشمام انقدی کبود شده و گود رفته ک آدم میترسه نگام کنه انقدم غصه خوردم که گلوم داره میترکه