2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش‌کن به حرف دلت ببین کدوم رو انتخاب میکنه

نمیدونم من به هردوتاشون اعتقاد دارم ولی میخوام بدونم شما از کدوم بیشتر حاچت گرفتین چون من ۴۰ روز فقط وقت دارم 

نمیدونم من به هردوتاشون اعتقاد دارم ولی میخوام بدونم شما از کدوم بیشتر حاچت گرفتین چون من ۴۰ روز فقط ...

من چله معمولا حدیث کساء و زیارت عاشورا و دعای توسل باهم میگیرم ،خیلی خوبه... بیشترم زیارت عاشورا دلمو آروم میکنه

ببین دلت بیشتر با کدومه اما اگه از من بپرسی میگم تاثیر نماز شب خیلی زیاده اصلا یچیز عجیبیه حتی شد ...

۲ رکعتنافله چجوریه میشه توضیح بدین نماز شب چجوریه؟

چله حق شناس خیلی سخته اصلا شرایطشو ندارم بهشم خیلی اعتقاد دارم 😔😔

حاجت گرفتی عزیزم؟

حاجت ندارم، برای خودسازی تازه شروع کردم..

نافله خون نیستم میگم تازه شروع کردم ولی طلبه ام پای منبر خیلی از اساتید شنیدم معجزاتشو

اما آرامش میده خیلی، بعدشم ی زیارت عاشورا بخون چه شود  

۲ رکعتنافله چجوریه میشه توضیح بدین نماز شب چجوریه؟ چله حق شناس خیلی سخته اصلا شرایطشو ندارم بهشم خی ...

اره حق شناس سخته من زیارت عاشورا معمولی با یه لعن و سلام میخونم

نماز شبم اصلش ۱۱ رکته، ۴ تا دورکعتی عین نماز صبح(تو گوگلم هس)، ی دو رکعتیم بعدش ک میگن شفع با سوره ناس و فلقه، و یدونه یک رکعتی ک وتر و قنوتش تقریبا یک ساعت وقت میبره..

ولی این واسه ماها ک اول راهیم سخته مطمئنم نمیتونی ۴۰ شب بخونی

نافله قبل نماز صبح ۲ رکعت نماز معمولی ب نیت نافله شب میخونی(همون نماز شب محسوب میشه) 

مهم نمازه نیست مهم اینه بین الطلوعین بیدار باشی دعا کنی، اون تایم رزقارو خدا تقسیم میکنه بین کسایی ک بیدارن، بخاطر همون میگن حاجت روا میشی حتی اگ فقط بیدار باشی و ذکر بگی‌..