2777
2789
عنوان

میتونم تو چله با عشقم حرف بزنم

304 بازدید | 28 پست

سلام ۷ ساله با یه پسر همو میخوایم الان میخوام چله ایت الله حق شناس و بگیرم سعی میکنم هیچ گناهیم نکنم ولی میتونم تو این ۴۰ روز با عشقم حرف بزنم؟ بخدا حاجتم خیلی بزرگه میترسم اگر باهاش حرف بزنم حاجت روا نشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینحرفا چیه 

والا با عقل جور در نمیاد 

ینی چی حرف بزنم گناهه یا نه 

از خدا دیو ۷ سر ساختن بعضیا 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

اگر میدونی گناهه پس هیچ وقت حرف نزن 

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
اینحرفا چیه  والا با عقل جور در نمیاد  ینی چی حرف بزنم گناهه یا نه  از خدا دیو ۷ س ...

بخدا گفتن این چله یه جوریه نباید با نامحرم حرف بزنی وگرنه چلت باطل میشه ولی ما که میخوایم خانواده من راضی بشن که باهم ازدواج کنیم

واقعا این چله برداشتنا جواب میده تابحال تو عمرم همچین کاری نکردم چجوره اصلا

منم اولین بارمه انجام میدم ولی انقدر امید دارم که حاجت روا میشم چون خیلی تعریفشو میکنن خیلیا حاجت گرفتن ایشالا منم حاجت روا شم

منم اولین بارمه انجام میدم ولی انقدر امید دارم که حاجت روا میشم چون خیلی تعریفشو میکنن خیلیا حاجت گر ...

خب چله گرفتن کلا باید چه چیزایی رعایت بشه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎