2777
2789
عنوان

مموری همسرم

164 بازدید | 14 پست

ازدواجمون سنتی بود. قبل ازدواج بهم گفته بود دوست دختر زیاد داشته.. اما انقدر پسر کاری و مسئولیت پذیر و خیلی چیزای مثبت دیگه داشت ک قبول کردم. الانم عالیه خدایی خیلی مرد خوبیه. 

اما من امروز تو وسایلای قبلیش چند تا مموری گوشی دیدم و رفتم توشون عکسای خودشو دوست دخترااشو و...دیدم یا توی یا تو بغل هم اینجور و اونور..😭🥴 میدونم گذشته و قبل من بوده..یا ممکنه بگین اشتباه کردی و‌‌.‌. اما دیکه گذشت کاری نمیشع کرد..

اما یچیزی بهم بگین آروم شم😐🥺😭 کمک کنید خواهرانه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی اشتباهی توی رلبطم دارم ک مدام گذشته رو نشخوار میگمم ممکنه این حرفم کلیشه ای باشه ولی الان تو داریش و یادت نره کلی آدم بهش رسیدن ....هرچند سلیقه من ازدواج سنتی نیست و مردی ک خودش رنشو انتخاب نکنه از نظر من ی کم بچه ننس ولی میخوام بهت بگم نشخوار گذشته جیزی جز اعصاب خردی برای خودت و شوهرت نداره چبزی باش ک بفیه نتونستن براش باشن

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

نکته دوم اینکه هیچکس بدون گذشته نیس حتی خودت

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

هیچی عزیزم من بودم اول مموری ها رو پاک میکردم که یه وقت فیلش یاد هندستون نکنه بخواد با عکسا خاطره بازی کنه

و اینکه چون خودش قبلا صادقانه گفته و الانم واقعا مرد زندگی شده پس اصلا به روش نمیارم و زندگی رو مث سابق ادامه میدم

زندگیتو بکن و خوب زندگی کن

منم ی اشتباهی توی رلبطم دارم ک مدام گذشته رو نشخوار میگمم ممکنه این حرفم کلیشه ای باشه ولی الان تو د ...

چ قشنگ گفتی جمله اخرتو💖 ان شاءالله میتونم 🙏

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
چ قشنگ گفتی جمله اخرتو💖 ان شاءالله میتونم 🙏

مطمئنم که میتونی

ببین طبق حرف روانشناس دارم بهت میگم مردا با خانوما خیلی فرق میکنن مثلا ممکنه با یک خانومی رابطه داشته باشن اما یک ساعت بعد اون خانم رو توی خیابون ببینن نشناسن

حالا اون چیزایی که دیدی برای چند سال پیش بوده و با توجه به چیزهایی که از شوهرت گفتی قطعا اون اصلا چیزی از اونها یادش نیست مطمئنم و تو الکی داری خودت رو عذاب میدی باید فراموش کنی چون اگه نکنی یبار تو دعوا یا بحث ممکنه حرف اونا رو پیش بکشی و برعکس این باعث میشه براش یادآوری کنی اون مسائل رو 

اگر هم با حرفام مجاب نشدی اون مموری هارو بزار همونجایی که بود و ی مدت سر بزن ببین شوهرت اونها رو برداشته یا نه، اگر برنداشت که مطمئنم برنمیداره دلت کاملا آروم میشه